Talán csak annyi hogy én speciel a lakkbenzin helyett brigéciolt használok. Meg nem árt kicsapkodni a szűrőt amikor vízzel mosod.... Ja és még egy ötlet, csak bentről kifelé öblíteni( slagolni). Valamint a légszűrő alatt is ki szoktam zsírozni vékonyan(!)a komplett szívótorkot. Kb ennyi....
Még nem olvastam sehol sem, de nekem bevállt a lakk benzin, a motul légszűrő olaj kioldására a szivacsból.
1. Lakkbenzin
2. Levegővel kifúj
3. Víz
4. Cillit bang
5. Víz
6. Száradás
7. Tiszta vödörbe olaj
8. Bele a légszűrő
9. Kicsavar
10. Tömítő felületre zsír
Aosem értettem ezt a légszűrő mizériát.. Az hogy tiszta, leápolt szűrő legyen a motorban legalább annyira fontos mint a benzin... Aki ezt a sportot válassza tisztában kell lennie vele hogy a hobbival eltöltött idő jelentős része a karbantartással,javítással megy el. Akinek ez nem így van az meg fizesse meg az árát. Nem feltétlenül pénzben,de idegeskedéssel,szopással mindenképp.
nekem csak 3 volt mindig
most az lc4hez is ennyi van aztán amikor retkes vagy száraz bedobom egy kekszes vödörbe, aztán amikor ott van mind a 3 akkor mosás
Aki utal legszurot pucolni annak javaslom az alabbit mert en ezzel a modszerrel legsurubben is csak 8 motorozasonkent kell hogy legszurot pucoljak, de ha paras nedves az ido akkor akar 16 motorozast is meguszok pucolas nelkul:
szoval a titok, hogy motorvasarlas utan rogton vettem meg
plussz 7db legszurot
Van egy rossz hírem, szerintem lesz még azon sok esztétikai hiba, főleg, ha tényleg hosszú időre vetted,
gondolom nem akarsz havonta idomszettet meg rezot venni rá.
felrakja a tartalékot és a következő alkalommal azt is odaveri...
szerintem a tartalék rezo árából inkább rakjon fel rezovédőt, a tartalékot meg majd megveszi ha annyira összeütötte, hogy javíthatatlan.
Ja igen, a kesz hengerperselyeknel a pozicionalas a kulcs es nem egyszeru, erdemes jeloleseket akar szerszamot kesziteni ehhez.
Krom: az olajmegtarto kepesseggel vannak gondok. Illetve a feluletrol konnyebben levalik,mint a nicasil. Regebben hasznaltak (sok gond volt vele, levalas) illetve kisebb kerti gepeknel meg neha latni.
Egy valamirevalo ontvenypersely megfeleloen kimunkalva sokkal tobbet(megbizhatobb) er illetve egy tores eseten furhato.
A nicasil azert jo mert gyorsan es olcsobban gyarthato,mint a persely illetve a hoatadasa miatt nem erzekeny annyira a bemelegitesre
Elbeszélünk egymás mellett.... A wisecoval tudtommal az a " baj" hogy tiszta méretre van felszedve az ablakolása. Ezért körülményesebb a behelyezése mint annak a hüvelynek amit a helyén igazítanak az eredeti henger felömlöihez vagy a kipuablakokhoz. Megint csak mondom hogy tudtommal.egyébként kézzel fogható infóm nincs, sem az ismerettségi körömben se volt próbálkozás ennek a gyártónak ilyen alkatrészével. Dugattyújukat Én használtam, azzal elégedett voltam. Leszámítva azt hogy méreteiben precíz volt de a megmunkálás nekem nem tetszett..pl csapszegfuratánál látszott a marófej nyoma, a dugó belseje épp hogy nem volt sorjás ( kis túlzással) olyan éles volt hogy vágott...ilyenek. De egyéb negatívumot nem tudok rá mondani.
Viszont én is kérdeznék....a keménycrómos hüvely...hallottál ilyenről,vagy szerinted van benne ráció?
1. Lakkbenzin
2. Levegővel kifúj
3. Víz
4. Cillit bang
5. Víz
6. Száradás
7. Tiszta vödörbe olaj
8. Bele a légszűrő
9. Kicsavar
10. Tömítő felületre zsír
Vélemény?
Vki hármat húz rá, de szerintem az már faszság.
most az lc4hez is ennyi van aztán amikor retkes vagy száraz bedobom egy kekszes vödörbe, aztán amikor ott van mind a 3 akkor mosás
szoval a titok, hogy motorvasarlas utan rogton vettem meg
plussz 7db legszurot
Sok uzemorat vele
Jó motorozást kívánok hozzá!
Van egy rossz hírem, szerintem lesz még azon sok esztétikai hiba, főleg, ha tényleg hosszú időre vetted,
gondolom nem akarsz havonta idomszettet meg rezot venni rá.
szerintem a tartalék rezo árából inkább rakjon fel rezovédőt, a tartalékot meg majd megveszi ha annyira összeütötte, hogy javíthatatlan.
Majdnem leestem a székről, amikor olvastam... :D
Nem tul elonyos
Krom: az olajmegtarto kepesseggel vannak gondok. Illetve a feluletrol konnyebben levalik,mint a nicasil. Regebben hasznaltak (sok gond volt vele, levalas) illetve kisebb kerti gepeknel meg neha latni.
Egy valamirevalo ontvenypersely megfeleloen kimunkalva sokkal tobbet(megbizhatobb) er illetve egy tores eseten furhato.
A nicasil azert jo mert gyorsan es olcsobban gyarthato,mint a persely illetve a hoatadasa miatt nem erzekeny annyira a bemelegitesre
Viszont én is kérdeznék....a keménycrómos hüvely...hallottál ilyenről,vagy szerinted van benne ráció?