Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh, de csak amig van rá időm...

mondjuk ha tudjukinek lenne hozzáférése már mind le lennétek tiltva a picsába innen is...

nem is értem miért nem csinál egy saját zsírbook-ot
Nektek is junoszt van? Hunnat szereztél hozzá távot?
küld már el a gyereket fizetek érte,ezt kéne megjátssza a z asszonyon
bazze a kind nyomkodta a dvd távirányitot és sikerült valami olyat elállitania hogy nincs beszéd, hang is csak halkan...
Te
és ki lesz a highlander?
tuléltétek a letiltást...
Tsókolom,ember jobban van?
Letiltottak engem i(de mégis látok mindent) Nem is tudom miért,bár láttam olyan telókat amik teljesen felújítottnak voltak meghirdetve valami motorba,amivel a srác ment egy órát és itt kötött ki.Megsúgom jól járt,hogy idejött láthatta a szépet és bammeg be lett tömve a szája,nehogy sikítson róla.Mondjuk az én szám nem lett betömve ,így pofázhatok a semmiről,sőt töröltek végképp .
Nemsokára nemfogtok röhögni,mert csak egy maradhat
én is itt vagyok
Én itt vagyok béla! engem nem lehet letiltani,kitörölni!
nem tudom ki lehetsz ...
Találd ki ki vagyok
Te FAX mennyi a kuta 1 et fizet 2 t vihet?sponzoriba kaukázié éér kotong ja rigagumi?
adtam volna egy 15 ös Berget kicsit vizkárosat ha beetted volna a 50 centest de nem is vagy Jarvis és inkább deletellek
Szedd üssze az 1500eurós szarokat csak te hahahahahaha
euráziéééé
kauzázié kakikázéééé
na mi a pálya kislányok.. mindenkit letiltott zsirferenc? nem mertek írni mi? tele van a pelus...
elfogadom a beiratkozásodat... első feladatnak össze kéne szedned az udvarban a kutyaszart....van egy pár
Te is 1 legenda vagy The LAST GIGOLÓÓÓ!
esküszöm beiratkozom hozzád TUCH ME jaaaj azaz TEACH ME nyihahahaha
Egy őszinte FAN od
ez olyan városi legendás dolog... anyit beszélsz rola ,meg sztárolod itt hogy a végén elhisszük neked...

amugy jo példa a cr 500-as .. annál butább motor már ritka... mégis mennyien dicsőitik, meg istenitik... jájjjájj...
emlékszem már az ovodában is ez ment, elvették egymás homok sütijét, meg az én apukám erősebb, és szebb autonk is van... én pedig megmondalak az ovonéninek.. bibibiiii...
figyu...
ez már akora ikon lesz mint a szí ár öt100as..AF...
gyártani fogják az úlyfajta ..gxs-rr 1000 aluvázával...
tsopper 250es kerekel
persze az esiksz 5...20onöt blokkal...
nem tud6om.. de szerintem nem gyűlöl
hanem ..seret..csak ez a törlő funggió..mint eghsztra van benne..
tudod..
kedvellek..
nagyon kedvellek
kicsit szerelek..
szeretelk...
nagyon szeretlek...
megvenném a kutyád ha ingyen adnád is...
és a szeretet legfelsőbb szintje..:
ha töröllek a fészbukról
vennék, de már nem gyártják...
hát ha engem gyűlöl a zsirfeca akkor tényleg komoly bajok vannak a fejében....
Vik én már ezer éve megcsavarozgatom igy, ha elkezd engedni... mondjuk néha rá kell majd huznod ami a lábtartonál van mert elkezdenek kijebb jönni, de ugyis rájösz magadtol, ezért most nem számolom fel a 8 ezret a tanaxért...
Áhá, már ééértem. Érdemes volt feltenni a kérdést.
Minden nap tanul valamit az ember