jó reggelt.
imi. ezen ne gondolkozz(ezen SEM )
nagyon fÚrtcsha lehet ..de nekik közúton be kell tartani a kressz előírásait.. ezt nézik a dzsipíeszükön meg aműhold is látja hogy épp ki mikor mennyivel megy..
szóval 200km ugy hogy 90km/h val mész..hát az lófaszt sem bassza a meg a gumit..főleg a siva-taghoz képest...
mi itt segged és környékén mindéglegalább 150km megyünk aszfalton...mielőtt egy olyan vidit megnézhettek a sportmotoron
aszfalton nincs teli gáz.. be kell tartani a közlekedési előirásokat, simán csak elmotoroznak a szervezők álltal kijelölt verseny szakaszig aztán onnantol megy a hajtás a másodpercekért...
annyi hogy van egy maximális szintidő ami alatt oda kell érnie , de van minimális is, mindegyikért bünti jár...
elvégre ha letekerné a 200 km aszfaltost egy ora alatt azt elég nehéz lenne kimagyarázni a rendezők felé, hogy ...de higyétek el én tényleg a megengedetel mentem mindenhol, de most komolyan...
amugy ez egy sima magyar enduro futamon is igy van
Azon gondolkodtam (szoktam néha), hogy ha a Dakar Rally első szakasza 200km aszfalttal kezdődött és csak utána mentek terepre, akkor hogy nézhettek ki a gumik 200km teligáz után ?
(nem volt a kettő közt service park)
igazándiból nem bánom..mert amúgy még képses letem volna még baxtatni vele magam..ami full felesleges...kiszolgálni kiszolgálta már magát...ugyhogy..kukázód6
remélem az utódja az olyan lesz mint amire régen is emlékeztünk hogy..nagyon nagyon jó...2004-2006ig használtuk..csak aztán..megszünt...de pár éve úlyra kap6ó...most meg itt a próba ideje...
0,1el ez a sorsa az összesnek.. a 0,3 az nem árt nekik
de ez olyan kemény guma volt hogy.. 0,1el volt és igy sem kopogott a sziklás patakokban...
a jó gumi az 0,3 is jó lesz...
Na miaz?beszart a az asz gumi? Na jo csak vick-vot
Ha laposan jarsz minden kiszakad....de ilyen hamar?
Nekem is zsirzasokaon esik at a motor,meg atnezodik,mi fontos csere,aztan ha ilyen meleg az ido akkor megyek es motorozok...meg kb 3 het addig!
ja a kolléga meg büntet ez jó
Nálunk is szokták kérdezni hogy ki a főnök?
Válasz az attól függ ha pénzt hoztak akkor én ha pofont akarnak adni akkor a kolléga
Engem a nagy KOPASZ ZARÁNDI KOS ellenfélnek TEKINT...netán RIVÁLISNAK...(nem KARRNEVÁLLNAK hanem RIVÁLLISNAK)...ÉN próbállnék vele barátkozni de MINDIG csak szaladna nekem mint a VIDEJÓN a motoros CSÁVÓNAK:)
akkor rakjak bele még?
mert igy sem ritka.. +cipőragazstóvasl..ami a múltkor isvolt be van kenyve.. és az is faxán tartott amig..el nem kezdi letépni a hegy..ami akkor kezdte letépni mikor a drótozás elengedte..
de a csavar nem foglya elengedni..tehát a ragasztás is tartani fogja..szereintem
de ha gondolod.. küldök ble még hogy centinként legyen...
zsir feca is jobban győlöl mint enegem.. mi lyöhet még
veszel egy úly sx 525öt