összeakasztotuk a balyszunkat már vel a ktm fórumon.,..de a faxmérés..nem jól sikerült...
mert neki végül is a csúnya lekicsinylő ordenáré anyázáson kivül..nix mit felmutatni...a niknév mögött nincs ..EMBER...
ugyhgy konkréan rá kell hagyni...mert amúgy meg mindnekibe beleköt.hasznosat semmit nem ir..viszont köcsög beszólásai azok meg 1feszt vannak..hogy az ilyen ember minek rontja a forumokon a morált. .nem tudni...
nekem még egy sem szakadt ki, ellenben bár kisebb kő bebújt a réseken mert ritkábban csavaroztam
de kitekerni meg nem tudom mert elég jól meg van kopva
szerencsére nem sokat gyalogolok a csizmákban
ini ha úgy les az állat..mert még kb. hibátlan az egész..
a bőr nix megrepedve, protektorok 90%épek..
csatokat potolgatom
..akkor még kibir6 több évet is..az állat volna
mert amúgy 1 nagyon nagyon jó védelmű csizma!kényelmes...
talpa mint a vasalt-beton..nix gond ha kiugrok sikba egy asztalt
most néztem a 2 éves forma terrain tx et..ami szintúgy jó vol csk kezdett leválni a talpa.. lehet azt is meg tudom mókolni..és akkor lesz csimmám ...egy darabig
bár annka a talprésze vékonyabb ahova a csavart rak6om..de szerintm az is elég erős lesz az kb 3 éve van a pincében..akkor vettem az oxtár tcx II...az úgy néz ki.. hibátlan talpjavitás holnap a más-ikon..meg az úly guma..ami titkos márkályú és mintázatú ...ami a 7végén tesztelődhet..de csak ideális talajban..mert itt nix sHár
Te Vityaz van a husaberg oldalon valami rokon féle szerintem mármint írás módba KÁTÉJEM néven nem ismered
Tudod mint VITYAZ BT30 csoda nagyis, erőssi, meg mén tőkőn uborkán is
a mitast megvulkanizálják a románok seperc alatt nagy mágusok
itthon egy ilyen mutatvány 3-4000ft kint csak olcsóbb
legalább van mi kiegyensúlyozza a vakszelepet aztán nem üt 160 felett sem
Amikor motorozunk,keressük a veszélyeket. Ezért megyünk olyan fel,és lejárókba,ahol meg lehet dögleni. És amikor mégse,,,,akkor jön az öröm,,, megúsztuk. Na a repülés azért más,mert ott nem kell keresni. Ott van a lehetőség bármikor,hogy megdöglessz..
hát itt vagy tolbi?
ákival beszéltem mondta hogy megent lyössz...teli vagy te pézzel meg szabad idővel...
ha ezt igy folytatod lesz rád irigyzsírmirigy mert csak ő az aki ennyit tud6 menni..meg te
lebuktam a relyzer csavarokkla...18as a gumiba ..remélem te si megcsinálod..
nekem a csizmatalápába lesz..de millen jót fogok virulni az interretekről lelopott okosságodon
mert mondjuk ha kicsit mellé megy... és én azért egészen csak a végén láttam hogy hol osisakar átmnni az a marha... hát h akicsit mellé megy..nem kell neki sem mentő helikopter ..sem koporsó...csak egy nagy ecset..ésszépen egyenletessen elkenik a szurdok falára a pürésitett marhályát
mert neki végül is a csúnya lekicsinylő ordenáré anyázáson kivül..nix mit felmutatni...a niknév mögött nincs ..EMBER...
ugyhgy konkréan rá kell hagyni...mert amúgy meg mindnekibe beleköt.hasznosat semmit nem ir..viszont köcsög beszólásai azok meg 1feszt vannak..hogy az ilyen ember minek rontja a forumokon a morált. .nem tudni...