Bakonyba?Elég nagy a bakony!
Pedig mi csak az utakon megyünk,nehogy kitapossuk a növényeket!Varsány felé nem nagyon szoktunk járni.Atomvillanás felé rég nem jártam.Az tudod miért atomvillanás?
Jimmy a bakonyban mint ti
győrújbaráttól a varsányi kutig. mindenféle ösvényeken meg fasza katlanokon keresztül.
varsánytól meg mikor merre. homokbánya fele általában. onnan atom villanáshoz...
nincs konkrét út.
néha csak felfedező út
az nem az én főnököm ..tEE marha.. az a tiéd volt ..cska kirugott mert rályjött hogy tossaL SZORosabb viszonyba vagytik...
enegem nem tud kirubni fészről..mertmondom nem vok raja...
dzsimi..jelölj már be ..ha megtalálsz..de ne úgy keresd a keresőbe...hogy köcsög állat...lakhelye élő növények alsó böldbe eresztett része(magyarul..a gyöker )
mit hitt a marhálya
a vasser..a vater...az nagyon erős...pl fémeket lehet elvágni vele...
meg földrészeket is elválasztani vele mert azért másik földrész mert nem ér össze..(kivéve eurázsilyafrika kontinense)
meg pl a kocsit is tökre jól le lehet mosni vele
szóval mit hiit a margálya... hogy majd elviszi a falut kompletten de 1 lyamahót azt meg ..neem?
múhahahaha
Hiába,nálam akkor is viszonzatlan marad a szerelmed!Tudom hogy irigyled a szépen kidolgozott testem,de sajna neked már nem lehet ilyen,mer öregek a csontjaid,szottyadt a bőröd.Na meg rögtön kijön a lumbágód,ha egy kicst megerőlteted magad!
igazándiból az van..hogy akkora történeteket rittyntettem itt...kis tolsztoly(amerikaiul toy-story )hogy sokan azt hitték hogy tudunk motorozni..de heca prólógon lebuktatam magam..ott még anyám is előbb végzett a pályával a dörbi szandrával...mint én...ugyhogy hazugságokkla leállok.. és csak figyelem isteni történeteiteket...
én maradok a krock nál.. bárbontéró meg szalalytős fim párti..nekem jó az a krocc...fimes van itthon 2..de nem akarom felrakni...
még nem tudom mi lesz..kenda..mitasz... makszis...met-zellerződje....
misleny...
pirelli sportion
vagy felrakom a kopott kendát amit rosszul vágtam meg és oldalazni nem lehet vele..de a zarándba meg azzal azért még elszaladgálok párat...
bár olyan csapat igérekezett be a közeljövwőben...heca előttig...hogy ..ki sem merek menni(az garázsból sem..)...csak ha valahogy megoldom a trályk 525sx et...amin hátul az egyik oldalt...egy fimes endúró metzeller ződje lesz ..a másik oldalt meg egy mislenyződlye....
de mivel ezeket a gumikat belát6ó időn belül nem tudom beszerezni..lehet marad a meghasadtoldalfaló mitasz eksztrőm
na azért az biz-tos ...nem
20deka..múhahaha....mi vagy te..gyerÖk...egy ember..aki 110kilcsi:-)az 60deka alatt csak éhesebb lesz tőle
nem véletlen nem sikerül fogynaom...múhahahaha
Pedig mi csak az utakon megyünk,nehogy kitapossuk a növényeket!Varsány felé nem nagyon szoktunk járni.Atomvillanás felé rég nem jártam.Az tudod miért atomvillanás?