atis, ez nagy igazság,,,, érdemes lenne minden sportmotorosnak végig csinálni egy terep tanfolyamot, ahol hamar rájönnének más dimenziokra, és biztos vagyok benne hogy ez sokkal többet segitene a közlekedés biztonságon, mint bármilyen oriás plakát,,,,,
ezért sem megyek én már utcára, nem azért mert nem bízom magamba, hanem mert sajnos nagy az esély ezekre a dolgokra.... Pedig aztán aki igazán ismer az tudja hogy megszállott fanatikus speed gép rajongó voltam. Ez már elmult, és sokkal jobban élvezem az off road.ot....
egy fiatalon értelmetlenűl eltékozolt élet, ,,, sokszor látom azt utcán hogy a srácok azt hiszik vidiábol van a testűk, és mindig mindent meg lehet uszni,,PEDIG SAJNOS NEM,,,
szar dolgok ezek ....nekem is ott a haverom sírja a fateréké mellett és tegnap n is elgondolkodtam ilyesmiken .......utcai motorrral ott halt meg az orrom előtt ....nem jó érzés
tegnap voltunk temetöben, és a családi sir mellett ott volt eltemetve az a Balmádis fiu aki egy hete halt meg a tuloldalon a viadukt feljárojánál,, hatalmas nagy sport motort ábrázolo koszoru a siron, és azon rajt a sisakja,,,, szomoru volt látni,,,,,,,,