Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom,mindenkinek más jelenti az adrenalint! 1x kipróbálnám,de ha 1x meg lenne akkor már tuti többször is...ne mondd hogy alattad lenne egy hayabusa nem néznéd meg mit tud.
aha.....
autópályára gondolsz gabi ?
zx9- el terepen, na az nagyon faintos lenne,
Áruld már el mi a jó ,vagy kihívás abban hogy ráülsz egy motorra felkanyarodsz a pályára és rácsavavarod a gázt és ugytartod?!?! ez ám az élménymotorozás....
mentek ma motorozni valamerre ?
azzal.
Dominátorral!
az amit meséltél, a tenerével megfogtad az árkot?
Hát nekem van egy olyan álmom hogy 300+.... Rokonnak meg a zx9r-rel... 1x én is szívesen kipróbálnám. de mondjuk tisztább lenne egy lezárt útszakaszon nem pedig egy sima autópályán.
Engem egyszer toltak le az útról mert betartottam a sebesség határokat,azonnal abbahagytam az uzcai motorozást!
elküldtem névjegybe...
én tiz évig nyomtam utcán sportmotorokkal, négyszer csaptak el abbol három korház, de én mégsem ezért hagytam abba az utcát, a dolog prozaibb,,egyszerűen beleuntam az aszfalt csikon valo száguldásba,,,
hol ott a motor?
hy! beer itt vagy tegnap nem küldted el az S.Ákos számát
csocsi. egészítsd már ki az egyik képed leírását... kutya,Andris,motor,Fűnyíró
na menjé tüzet oltani kicsi hobit felgyújtom a gasgasodat aztán olthatod
Jó reggelt minden kedves női nemiszervnek!
te ott is az vagy.....
akkor mi marad?
én 1 szerencsétlen balfasz vagyok terepen így marad az utca....de inkább a pálya
Előbb megnézegettem milyen uj videok vannak feltéve, aztán látom van egy triálos. Megnézem, Szelei Feri még gasgas-al ment, éppen egy háztetőn motorozik... Nem is ez a lényeg. Elindítottam az iwiw-en egy gasgas ismerőseit gyüjtő kis topic-ot, a Feri meg visszakattintott hogy nem ismer. Azért sztem durva hogy nem emlékszik honnan is indult, függetlenül attol hogy most más szponzora van.... Okádok az ilyen kisgyerekes motormárkafüggéstől...
Nem ismertem, és nem is fogom soha elismerni ezt a viselkedést még akkor se ha a gasgas-rol van szó... Ami jó azt el kell ismerni, nem gyerkesen rajongani csak egy névért!
...és azota vissza fejlödök folyamatosan
Bár,hamar rájönne(mind én is),hogy azt hittem mekkora májer vagyok aszfalton,kimentem terepre és rájöttem,hogy nem is tudok motorozni semmien szinten!
Szerintem is azt kellene , legalább megtanulná felmérni az esélyeit néhány zuzodás árán,nem pedig a saját vagy mások élete árán!
Gábor, én is szintén,,,,