nem tudom,mindenkinek más jelenti az adrenalint! 1x kipróbálnám,de ha 1x meg lenne akkor már tuti többször is...ne mondd hogy alattad lenne egy hayabusa nem néznéd meg mit tud.
Áruld már el mi a jó ,vagy kihívás abban hogy ráülsz egy motorra felkanyarodsz a pályára és rácsavavarod a gázt és ugytartod?!?! ez ám az élménymotorozás....
Hát nekem van egy olyan álmom hogy 300+.... Rokonnak meg a zx9r-rel... 1x én is szívesen kipróbálnám. de mondjuk tisztább lenne egy lezárt útszakaszon nem pedig egy sima autópályán.
én tiz évig nyomtam utcán sportmotorokkal, négyszer csaptak el abbol három korház, de én mégsem ezért hagytam abba az utcát, a dolog prozaibb,,egyszerűen beleuntam az aszfalt csikon valo száguldásba,,,
Előbb megnézegettem milyen uj videok vannak feltéve, aztán látom van egy triálos. Megnézem, Szelei Feri még gasgas-al ment, éppen egy háztetőn motorozik... Nem is ez a lényeg. Elindítottam az iwiw-en egy gasgas ismerőseit gyüjtő kis topic-ot, a Feri meg visszakattintott hogy nem ismer. Azért sztem durva hogy nem emlékszik honnan is indult, függetlenül attol hogy most más szponzora van.... Okádok az ilyen kisgyerekes motormárkafüggéstől...
Nem ismertem, és nem is fogom soha elismerni ezt a viselkedést még akkor se ha a gasgas-rol van szó... Ami jó azt el kell ismerni, nem gyerkesen rajongani csak egy névért!
akkor mi marad?
Nem ismertem, és nem is fogom soha elismerni ezt a viselkedést még akkor se ha a gasgas-rol van szó... Ami jó azt el kell ismerni, nem gyerkesen rajongani csak egy névért!