Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap a mai motorozást fogom kipihenni, és rákészülök a következőre... DE a futást is beterveztem...
Jövőre megmérettetjük tudásunk, hogy a spining és motor, vagy a futás és motor project lett e jobb....
Holnap mibe fogsz belebetegedni? Vagy esetleg erőt veszel magadon és eljössz tekerni?
Jé szépen lassan megszolalnak a leskelődők is akik csk másnap személyesen mondják fel az egész forum témát....
Azért valljuk be egy kemény másnaposságból fel lehet épülni, de romokba is tud dönteni...
örülök hogy meggyógyultál, a bőr hüljön rád.
Na most kivételt teszek veletek, és ti most az egyszer megnézhetitek munka közben is...
http://www.youtube.com/watch?v...
asszem szerelmes vagyok....
nemtom, csajomat bemutattam már nektek?
Köcsög Túra Motor
Milyen gép is lesz ronis?
Hívott ma a Srác a Quad csere-bere ügyében?
ÁÁÁÁÁÁ, de mentem volna Én is.......íííííííííímádok sárban, csúszósban, lehetetlenben motorozni Akár enduro akár triál
nem akármiet..... dagony fighting.... ilyenkor fejlődik a paraszt érzéke a motoron...
Szeva fő ribi! Olvasom, hogy csapattál ma egyet Te aljas
Hát........öhöm.......kerestem a csájjét akit a kis tangában átküldtél nekem, de sehol sem találom

Na mindegy.......nemsokára menek haza és otthon úgyis vár az Én drága Klárikám Ma takarítónős jelmezt rakok rá
hasonlót sikerült nekem is irnom közben....
Valószinüleg a kapcsoló átváltásával nem fogsz különbséget érezni, csak nagyon extrém helyzetekben, és kifinomult érzékekkel vehető észre, pl: vizes sáros-köves emelkedőn nem tör ki ugy a hátulja gázadásra. De mondom tul nagy változás nincs... Legalább is az enduron...
De jó az a kapcsoló, csak akkor fogod majd észrevenni a külömbséget amikor triálra használod a kis drágaságod!
Ha lesz időm és el tudunk menni a közeljövőben gurulni egyet akkor majd megmutatom, hogy mely helyzetekben érzed meg a kapcsoló jótékony hatását! Az biztos, hogy simán menet közben semmit nem veszel észre viszont amikor egy csúszós dzsuva patakmadarból akarsz kiugrani egy másfél méteres sziklára.......na akkor fogod érezni, hogy nem kapar ki alattad a gépsárkány, hanem pontosan oda tesz ahová szeretnéd!
Jani, segits nekem, milyen kűlömbséget kellene éreznem, a TXT-n a felhöcske-napocska kapcsolotol, merthogy én semmi kűlömbséget sem veszek észre,,vagy az is lehet nem jo a kapcsolom,?
most vissza szereltem a vasat gyárira,csináltam egy egész napig,és elvittem eladni. Ahogy eladom jön a 2008-as 300 exc, :) és már megyek is hozzád hegyet pusztitani,
Addig meg eljátszom a kis TXT-vel,ami egy igazán jo kis játék,
elküldve
Szeva!

Mindenre nyitott vagyok, főként a négyütemű GasGas-ok beszámítását tekintve mivel csak 1 db van használható tesztmotor belőlle és azzal is csakis Én mehetek!
Szóval gyere el, keress meg és megdumáljuk! Holnap este 7-ig vagyok, pénteken este 6-ig, vasárnap meg 4-ig csütörtökön felgyújtom a temetőt, szombaton meg GasGas Kalandtúra útvonalkijelölés lesz!

Küld el mailban a telefonszámod a torokjanos@csiki-bege.hu címre és felhívlak a részletekért!
akkor Gerre, neked már bizonyára volt GasdGas FSE 450-ed, nem?
BUBORÉK
Fogyasz le a nagy fejed!
Akkor mikor jössz már?
nem ütemet hanem sújt akarok csökkenteni