Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyjad máááá, szarbol van már ott elég.....
Hogy hogy a nagy 4ütem párti ütemet akar felezni?
az egy fasza kis hely, teccik,
nem lett piszkos a motorod?
Hidd el jobb az de csak tanács volt mindkettő,,,,
szevasz majom...
Én is csapattam kint ma.... ott voltam ahol a gasgas nap volt... nem egyszerű most ott a közlehkedés... De ÁLLAT! Várok mindenkit szeretettel aki szereti szadizni magát...
Helló Beeeeeer!
csak kiábránditó amiket olvastam a wr-topikban de lehet hogy ez csak egyedi eset
én most jöttem be triálozásbol,, :) isteni egy kis kecske ez,,imádom wazzze,,
Kedves Triálos János,szeretnék nálatok vásárolni egy 2008-as évjáratu gas-gas ec300 tipusu motorkerékpárt.Lehetséges egy 2006-os (k5) üzembehelyezésü gas-gas fse450 tipusu motorkerékpár beszámitása horrorisztikusan magas áron?Mikulásig elintézhető?
Hát igen ezeknél a gépeknél sajna simán előfordul...Szabi vazze a Yamaháról ne szállj le hallod....
van önindító, ha esetleg nem müködik akkor ÖN indit ó....
egyébként az info kijelző mutatja a sebességet, összes km.-t napi km.-t, időt...
2002-2003-asokon van önindító is ? 400 és 450-esre gondolok

és mit takar az információs kijelző ? (funkciók...)
HAHOOOOOOO
hun vagytok tesókáim?
Banyek IMI! ! !
Elvesztünk. . .
Ez a vidi elképesztő és csodálatosa egyben!
Na mi van ringyók?
A nap sztárja.... GasGas rakodogépguru...
Nem volt semmi olykor szakadó esőben sárban triálozni, de mint látható a bemutatón kivül is folyamamtosan bambult a nagyérdemű. A rögtönzött Gergő show-ra meg szinte mindenki odatódult
nem kell menni?
Nagyon jó volt a Gergő bemutatója... Kár hogy pont azt nem fotoztam de a speaker engem kérdezett végig a motorrol, a márkáról, Gergőröl stb...
De egész nap motorozott Geri és szinte mindig odacsábította az embereket meg a tekinteteket mindenhonnan.
GRATULÁLUNK GERGŐ csak így tovább és mégegyszer KÖSZI!
Az újak kedvéért:

A képeken látható triálmotoros emberke, Tóth Gergő a GasGas Trial Team Hungary oszlopos tagja!
Nem azért mondtam