Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://cgi.ebay.at/ktm-lc4-710...
710es...milyen gecijól néz ki az a 2 cső rajta? deazé 1 96os motorért 1 misi..húzós
Kis punci.....emlékszel mit mondtam néked? Te ülsz a gép előtt és nyomkodod mint egy hülyegyerek....addig mi (Andris, Zoozee, Beer Gaben) inkább motorozunk

Bár elég jó játékprogramok vannak már ahol ki lehet élni magunkat a fotelben ülve is.....és még sarasak sem leszünk, igaz?
hány percig tartott amíg ezt leírtad? ilyenkor mindig előttem lebeg ahogy írtok Andrissal egy ujjal mint valami idegbeteg,nyomkodtok vmi szart kegyetlen
Zoozee, már mondtam, hogy nélküled nincs megtartva a GasGas Kalandtúra

Most fogjuk elkezdeni a leszervezést és aztán szólok mindenkinek aki arra érdemes! Akinek nem szólok az még kispuncinak minősül

Egyébként Döme pádrénak köszönjétek, mert Ő az ötletgazda a hard gyilok motorozásra!
Lehet hogy te birnád.... De a motorodon ezen a távon 3 komplett motorfelujitást kell csinálni...
pedig mentem volna szívesen
szia jani ! ....én nem is mehetek ? (jól van ezt megjegyeztem )
öreg fejemre 400 km-et még végigállok
Ha a 17.-18.-i hétvégéről van szó az elvileg jó... akkor pont nem dolgozom, bár jövő hét végétől indulnak az eddzések, amelyek (ugy tudom) minden hétvégén plusz egy hétköznap lesznek és egész napos kinzások! Jövő hét végén vasárnap lesz az első azután már többet tudok mondani...
De tuti übermegamákoszsírkalács lesz a buli ha tényleg ugy lesz ahogy mondod...
A GasGas Család a kiráááááályyy

Jó reggelt Gábor! 2 hét múlva lesz egy hard kalandtúra is a Csabikánál Salgótarján környékén! Szeretném ha el tudnál jönni!
Oda olyan emberkéket akarok elhívni akik versenyeznek is, tehát egy egész napos (de lehet, hogy 2 napos) tökizzasztós kőkemény ereszd el a hajamat túra lesz! Közel 400 kilométer

Nos?
Arany, drága, egyetlen bogaram!

Azt tudom, hogy egy sztahanovista állat vagyok, de azért Mindenszentek-kor ha nem gond akkor inkább nem jönnék be dolgozni!

Bár volt tegnap is egy-két olyan degenerált idióta seggfej aki még furcsán nézett rám amikor mondtam neki, hogy "sajnálom de hivatalos ünnepnapokon nem lehet nyitva egy kereskedelmi egység sem"!

Tehát NEM, nem leszek bent! Kicsit pihenni fogok.......most néztem, hogy a 31 napos októberből 28 napot voltam bent a maradék 3 napban volt 1 ünnepnap is így 2 napot voltam otthon Ja és minden nap reggel 7-kor indulok és este fél 9-re érkezek haza

Úgyhogy NEM FOGOK DOLGOZNÍÍÍÍÍÍÍ
KI a kiráááááályyy?
Jani holnap,holnapután zárva vagytok?
Gyurika, felőllem motorozhatsz a városban, de az Én cuccaimért nem kell elmenni!
A kapcsoló áldásos hatását csak akkor fogod érezni ha tényleg keményen triálozol! Addig semmit sem érzel rajta! Tapasztalat: kb. 2-3 év triálozás után fog eljutni a motoros addig, hogy megérezze a kapcsoló hatását! Utánna viszont már tudatosan használja ki és menet közben sokszor változtatja vele a gyújtás beállítást!
Jó reggelt ringyók!
amúgy 300 ec -re akartam rábeszélni hamár gas gas -nál érdeklődik ....

én aztmondom lassan mindenki persze "hard enduróban" eljut az európai modellekhez ......
lehet hogy ez a titka
nyakat fönök
én elsőre nem tudtam amúgy végignézni, kicsit össze kellett gyűjtenem az erőmet hogy befejezzem
megnéztem még kétszer és egyre jobb a film
szia szárnyas fejvadász!
300-as WR van?
sok neki a 450 .........300 ast vegyen az a jó