oké csak még pontos ár nincs de olyasmi amit írtál kb. utána megnézzük moccodat mondtam csak most nem fér be a jövő héten se csak azutáni héten ......addig semmi
na áááááázál,kérdeztél ismerőst? mondjuk mind1,mert tömítés van bárhol 3-4-5 forintért. Lehet olyanról szó hogy lefuvarozom hozzád a motort és ránézel? (aza gáz h vmi ciripelő hang jön a blokkból,csapágy? )
tényleg döme akartam kérdezni , hogy sisakalkatrész van nálatok?....gondolok itt sültre meg a tetején arra a lófasz taréjra vagy cápauszonynak látszó tárgyra........
a gondom a következő pemier sapkám van és a tetejéről lepattintottam azt a lófütyit a sültöm meg kicsit viseletes ...........kéne rá cucc de eredeti az nehéz dió mert olasz cuccokhoz semmi alkatrész ...ezért nincs husqvarnám
ha valaki tud okosságot szívesen olvasom .....vagy csináltassak kevlárból a szomszéd topikban üveggyöngyökért
FIUK LÁNYOK, MÁG HÁROM NAP ÉS KEZDÖDIK A NAGY VERSENY, CHILE ,LA SERENA SIX DAYS ,!
És ott vannak a mi fiuink is : KÁTAI PETI, JAGER NORBI, VÉGH ZSOLTI, BOROS TOMI , DÉSI JANEK ,,,
MINDENKI SZURKOLJON NEKIK EZERREL,,,,:))
Igen sajnos jol számoltátok csak öten indulnak a hat helyett,mert az eggyik fiu sulyos sérűlés miatt nem tudott kimenni, ezért már most az utolso helyröl indulnak, DE AZÉRT SZURKOLNI EZERREL,,,:))))) http://www.isde2007.cl/en/news...
10 ropi nem sok érte, csak vigyék el. . .
Sehol egy ismerős premier irányban.
Ha drága hozzá a cucc, nézz szét sisak fronton, talán úgy jobban jössz ki.
Milyen sapid van?
tényleg döme akartam kérdezni , hogy sisakalkatrész van nálatok?....gondolok itt sültre meg a tetején arra a lófasz taréjra vagy cápauszonynak látszó tárgyra........
a gondom a következő pemier sapkám van és a tetejéről lepattintottam azt a lófütyit a sültöm meg kicsit viseletes ...........kéne rá cucc de eredeti az nehéz dió mert olasz cuccokhoz semmi alkatrész ...ezért nincs husqvarnám
ha valaki tud okosságot szívesen olvasom .....vagy csináltassak kevlárból a szomszéd topikban üveggyöngyökért
És ott vannak a mi fiuink is : KÁTAI PETI, JAGER NORBI, VÉGH ZSOLTI, BOROS TOMI , DÉSI JANEK ,,,
MINDENKI SZURKOLJON NEKIK EZERREL,,,,:))
Igen sajnos jol számoltátok csak öten indulnak a hat helyett,mert az eggyik fiu sulyos sérűlés miatt nem tudott kimenni, ezért már most az utolso helyröl indulnak, DE AZÉRT SZURKOLNI EZERREL,,,:)))))
http://www.isde2007.cl/en/news...