Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy fekete buzimobil?
Ezüst Mazda ha jól láttam tuti hogy nem piros
Piros Nissan Patrol, vagy ezüsz Mazda, vagy fehér Ducato?
hát igen mert valaki mondottárat igaz nem passzos cucchoz de annyiért majdnem sisakot lehet kapni
Átpakoltuk a raktárakat és ott találtuk. . .
10 ropi nem sok érte, csak vigyék el. . .
zsíros deszka meg kenyér,ráérek én,csak a tudat hogy ráérsz
Dome téged ma láthattalak 14:xx kor a Gas-Gas bolt elött? Egy kocsiba száltál be
oké csak még pontos ár nincs de olyasmi amit írtál kb. utána megnézzük moccodat mondtam csak most nem fér be a jövő héten se csak azutáni héten ......addig semmi
Ha holnap jársz felénk, ugorj be sapkástól, ránézzük ami nekünk van. . .
mér árulsz cms-t? szar sityak,igaz nekem is van 1 és nem is olyan nagyon gáz
Az cumi. . .
Sehol egy ismerős premier irányban.
Ha drága hozzá a cucc, nézz szét sisak fronton, talán úgy jobban jössz ki.
nem a sapid érdekel hanem a motorom,bazze
jó de lehet van valami hasonló ..........
premier
Az a baj, hogy csak Hebo sisakokhoz van alkatrészünk. . . (tudod a szerződés az szerződés)
Milyen sapid van?
na áááááázál,kérdeztél ismerőst? mondjuk mind1,mert tömítés van bárhol 3-4-5 forintért. Lehet olyanról szó hogy lefuvarozom hozzád a motort és ránézel? (aza gáz h vmi ciripelő hang jön a blokkból,csapágy? )
ááááááá
még csak ismerkedünk.... nem publikus Lesz idén még jó motorom? bazzeg,parázok hogy megette a fene a dugómat is
már qrtál is? gyors vagy .........

tényleg döme akartam kérdezni , hogy sisakalkatrész van nálatok?....gondolok itt sültre meg a tetején arra a lófasz taréjra vagy cápauszonynak látszó tárgyra........
a gondom a következő pemier sapkám van és a tetejéről lepattintottam azt a lófütyit a sültöm meg kicsit viseletes ...........kéne rá cucc de eredeti az nehéz dió mert olasz cuccokhoz semmi alkatrész ...ezért nincs husqvarnám

ha valaki tud okosságot szívesen olvasom .....vagy csináltassak kevlárból a szomszéd topikban üveggyöngyökért
na vagyok,pupákok.Zozi,na mi a zsír?
Rettegek ám. . .
Szorítunk értük! ! !
ne gecizz vele döme ...mert szétfogja verni a fejedet
FIUK LÁNYOK, MÁG HÁROM NAP ÉS KEZDÖDIK A NAGY VERSENY, CHILE ,LA SERENA SIX DAYS ,!
És ott vannak a mi fiuink is : KÁTAI PETI, JAGER NORBI, VÉGH ZSOLTI, BOROS TOMI , DÉSI JANEK ,,,
MINDENKI SZURKOLJON NEKIK EZERREL,,,,:))
Igen sajnos jol számoltátok csak öten indulnak a hat helyett,mert az eggyik fiu sulyos sérűlés miatt nem tudott kimenni, ezért már most az utolso helyröl indulnak, DE AZÉRT SZURKOLNI EZERREL,,,:)))))
http://www.isde2007.cl/en/news...