Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi van már megy a motorozás ?
KÖSZÖNÖM Küldjél már belőle vagy 10 fokot
Hihi,nem fáj semmim Menek virgonckodni,de mire kipakoltam a kocsiba,kifagyott a belem is Remélem lesz ma melegebb
szia cé...de írd oda hogy északi sark..
hát akkor sajna nem mi leszünk akikhez tudsz csatlakozni ...mi kb.ugyanennyire vagyunk pesttől csak északra...esztergom
jo reggel mkinek CSIKA GRATULA NÉKED 12.5fok szemerkélö esö
Bp-től 40km-re vagyok délre. Van valaki a környéken ?
hol akarsz csatlakozni ?
morGGen béláim! mia zsír? csika kiheverted a tegnapi szülinapodat......ma már nem virgonckodsz így 40 felett...

ha 40 felett reggel úgy ébredsz , hogy nem fáj semmid ...akkor meghaltál !
Jó reggelt..

Megy ma vagy holnap valaki endúrózni akikhez csatlakozhatnék ?
Jó reggelt mindenkibe Döglötök a meleg paplan alatt,mi?
KÖSZÖNÖM
Hogy is volt? Jaaa.... ARANY
Szeva Ati! Látom minden O.K.
Visszaolvastam, és láttam van szülinaposunk. Bár személyesen nem ismerjük egymást, de fogadd jókívánságom. Boldog születésnapot, Csika!
Drz megvan. Megtréfált a múltkor, majdnem sikerült a szakadékba vetnie. Egy elöregedett vezeték, hol adott kraftot, hol nem.(egyenes-bal minden oks, jobbra ford.megállt.)Tise frankó, mint mindig. Valamikor Valakik (mindig csak a nyomokat látom)kijárják, valamikor még a gaz is benövi. Márk és a családja meg vannak, múltkor írt ide. Roli elvégezte a sulit, most melót keres, de lehet auslandba vándorol arbeitolni. Majd szólok nekik, nézzenek be. Szigonyról nincs hírem, mint ahogy a Lenesről se sok. Ha lessz szervezve valami írjatok!
Vágjad neki! Csapassad!
EZ A HARD ENDURO
Munkanélküli motoros póstás
én meg ledöglök mert most ájulok el..jó éjt ! jó légy majd ütközünk..írd le addig hogy motorozol -e meg mi van drz-vel..meg márkkal meg szigonnyal meg mesélj el minden tatabálnáról..tischén mi a pálya mi van alagutunkal ? stb ?
Na, magamra maradtam ismét. Jó éjt annak, aki alszik. aki esetleg nem tud aludni az írhat, mert fenn leszek.
pill. mindjárt jövök, csak zárom a lengyelt.