a telefomnomat esetleg amúgy most hozzák mindjárt hívlak mert benne van egy furgonba és pesten volt ma sonyericsson...mindjárt hívlak...én is most értem haza ebben a pillanatban...már unom a melósruhát....
amúgy fontolgattam egy nokiát ki is próbálgattam és kutyaszar az is...n95 pedig azon illene már térerőt érezni.... ott néha van térerő a legszutykabb telón is aztán a milliósokon sincs inkább... pedig látszik a bazilika...
itt ragadom meg az alkalmat hogy ezúton üzenjek a témobilnak hogy szopjon le...
amúgy szewasztok...
na reggel csak elintéztem hogy kétszer forduljon a préselős kukáskocsi...
még nem mert délután lomtalanítottam mostanáig(akkora hegyet hajintorttam ki hogy beszarás .....aztán nem mentem be délutánra a céghez de reggel megyek meglátom mi jött a ups futárral....vagy a dhl-el
lomtalanítok....
ma még utoljára ingyenes a lomtalanítás egomba..aztán gyorsba berendeltem egyet mára..kérdezték hogy van e három köbméterem hogy érdemes -e erőltetni a dolgot...mondtam ennyi minden szobába is akár...de az udvarba ötven is ..inkább azon agyaljanak hogy viszik el, hogy nekik megérje na megyek kihajítok még 6 ágyat ....
nem volt időm mert sok meló lett...közbe a netemet is lelőtte a faszkalap invitel.....párnapig az se volt úgyhogy nem is tudtam volna előjönni....de mindjárt hétvége ...remélem most nem kell mennem versenyre meg ide oda ...endurózhatok egyet kedvemre......meg visszaolvasok kicsit megnézem kinek udvaroltál
De jó kis zene
le volt fagyva a bíítli szélvédője fél 5-kor
amúgy fontolgattam egy nokiát ki is próbálgattam és kutyaszar az is...n95 pedig azon illene már térerőt érezni.... ott néha van térerő a legszutykabb telón is aztán a milliósokon sincs inkább... pedig látszik a bazilika...
itt ragadom meg az alkalmat hogy ezúton üzenjek a témobilnak hogy szopjon le...
amúgy szewasztok...
na reggel csak elintéztem hogy kétszer forduljon a préselős kukáskocsi...
Kurva nátha!
ma még utoljára ingyenes a lomtalanítás egomba..aztán gyorsba berendeltem egyet mára..kérdezték hogy van e három köbméterem hogy érdemes -e erőltetni a dolgot...mondtam ennyi minden szobába is akár...de az udvarba ötven is ..inkább azon agyaljanak hogy viszik el, hogy nekik megérje