Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy szewa mindenki
Az ígéret földje

De jó kis zene
Azta,mi van arra,udvaron hagytátok a fagyasztót?
Vedd le azt a szutykos ruhát néha Vezetékes telefont tegyél hátizsákba azt úgy járkálj
rohadt hideg volt ma reggel
le volt fagyva a bíítli szélvédője fél 5-kor
ááá,csak hétfőn,szerdán meg pénteken
a telefomnomat esetleg amúgy most hozzák mindjárt hívlak mert benne van egy furgonba és pesten volt ma sonyericsson...mindjárt hívlak...én is most értem haza ebben a pillanatban...már unom a melósruhát....
amúgy fontolgattam egy nokiát ki is próbálgattam és kutyaszar az is...n95 pedig azon illene már térerőt érezni.... ott néha van térerő a legszutykabb telón is aztán a milliósokon sincs inkább... pedig látszik a bazilika...
itt ragadom meg az alkalmat hogy ezúton üzenjek a témobilnak hogy szopjon le...

amúgy szewasztok...

na reggel csak elintéztem hogy kétszer forduljon a préselős kukáskocsi...
Acél gyáratok van? Hogy mindig edzetek? Tsókolom
edzeni voltunk
Na?hivtalak de elerhetetlen vagy.
No fene Jobbulást.Eddig papíroztam a moccot Jött a szegedi barátod cuccosa

Kurva nátha!
Jó reggelt!
még nem mert délután lomtalanítottam mostanáig(akkora hegyet hajintorttam ki hogy beszarás .....aztán nem mentem be délutánra a céghez de reggel megyek meglátom mi jött a ups futárral....vagy a dhl-el
Hun vannak a pinások? Tömő órán?
jónagyot! most hívtalak! sikerült szelepet szerezni?
Jutott valami az eszedbe a mútkori beszélgetésünk kapcsán?
lomtalanítok....
ma még utoljára ingyenes a lomtalanítás egomba..aztán gyorsba berendeltem egyet mára..kérdezték hogy van e három köbméterem hogy érdemes -e erőltetni a dolgot...mondtam ennyi minden szobába is akár...de az udvarba ötven is ..inkább azon agyaljanak hogy viszik el, hogy nekik megérje na megyek kihajítok még 6 ágyat ....
megvagyok én csak dódoztam
A lényeg,hogy már minden fasza.Udvarolni?Itt nincs kinek,a nők eltüntek Hátha, este elő másznak
nem volt időm mert sok meló lett...közbe a netemet is lelőtte a faszkalap invitel.....párnapig az se volt úgyhogy nem is tudtam volna előjönni....de mindjárt hétvége ...remélem most nem kell mennem versenyre meg ide oda ...endurózhatok egyet kedvemre......meg visszaolvasok kicsit megnézem kinek udvaroltál