Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EXC 250 nem jó?
Arany
van olyan....
ez az új renthal TWIN WOOD
ronis nak van egy patent 300-as ec-je ...lehet eladná
Üdv mindenkinek.
Nem tud közületek valaki EC 300-at eladót?
Mindegy hogy rendszámos vagy nem,
a lényeg hogy jó bőrben legyen.
ráér! ne törd magad ha van jobb dógod is! ha van kedved majd eccer..
Bammeg.elhiszede szarni sincs időm MAjd lesem
nekem néztél cuccost?
az szopás

jajj van egy vicc mikor az ember kérdezi a kocsisoron a kurvától hogy mennyi a szopás ? a csaj mondja , hogy az nem szopás hanem orális sex....ember mondja hogy mindegy és mennyi a szopás? erre a csaj kérdi hogy mit melózik a pali...pali mondja hogy esztergályos a gyárban...ne erre mondja a kurva az a szopás!
minek az?Seprűnyél azt jóvan
most néztem milyen jo árban lehet venni német ebayon alig használt renthal twinwall kormányt, német millerektöl.

lehet veszek is egyet.
Nem megint,még mindig
már megint dolgoztok ?
holnap megyünk, bele is rakhatod...
Ilyen kéne neked is-eeeeeeee
én SZATYINA Gézánál vettem legutobb komplett használt űlést, nem volt törött, a huzat sem volt szakadt, 10 e ft.
lényeges a bizniszben, hogy 283.50-nel számold az eurót.... az van ma....ne a tavalyelőtti árfolyamon
dugó az akkörül van hozzá ...ülés nemtudom ..majd döme mondja...
kormánycsapágy meg kb. 5 ezer lehet max..bár nem tudom pontosan de az állítólag drága ktm hez 1350 ft darabja...

ezt leszámítva nem lenne rossz vétel a gép szerintem se ... kicsit alkudj le belőle és vedd meg...(mondjuk egy 50 ezret én lealkudnék belőle ill. megpróbálnék vagy legrosszabb esetben a 100 eurót minimum ..ha nem adja akkor meg mondanám neki hogy....... )
rosz a link
gas gas
dorogon gasgas utángyártott alkatrész nincs valami sok gg hoz de szeritnem nincs rosz árban kivéve műanyagok azokat nem vennék újonan
ahha kossz amugy 2006-os és rendszámos is. Találtam egy netes oldalat ahol gyári cuccokat árulnak hozzá de azok irtó drágák. Te az alkatrészeket honnan szerzed be?
jó árban van komplett ülés nemtom mennyi a dugó az 38 körül van a kormány csapágy az fogalmam sicns h mennyi de oylasmira emlékszemh darabja 30 ha nem így van akkor bocs a téves infóért ülés meg lehet mondjuk 20-30 € nemtom most menyi de számoljunk 250 el akkor 525.000ft ha ezeket cseréled oylan 650 be vagy kérdés hoyg más baja nincs illetve h rendzsámos e de sztem ez jóár ha 2006os én annak nézem műaynagok legalábbis 2006osak
Beszeltem a gyerekkel aki árulja asztmondta hogy dugó cserés ules cserés meghogy kivan asszem a kotrmanycsapagy ...ezek cseréje mennyibe van ? ...amugy szerinted reális ár 2006os ért 2100euro?
aha,én is
na mi van ,ti is belefeledkeztetek Mézga család, és a Köbüki kalandjaiba..?

mert én is..
oké megy, Figyelj...
http://youtu.be/F3X8F1W5UsA