jajj van egy vicc mikor az ember kérdezi a kocsisoron a kurvától hogy mennyi a szopás ? a csaj mondja , hogy az nem szopás hanem orális sex....ember mondja hogy mindegy és mennyi a szopás? erre a csaj kérdi hogy mit melózik a pali...pali mondja hogy esztergályos a gyárban...ne erre mondja a kurva az a szopás!
lényeges a bizniszben, hogy 283.50-nel számold az eurót.... az van ma....ne a tavalyelőtti árfolyamon
dugó az akkörül van hozzá ...ülés nemtudom ..majd döme mondja...
kormánycsapágy meg kb. 5 ezer lehet max..bár nem tudom pontosan de az állítólag drága ktm hez 1350 ft darabja...
ezt leszámítva nem lenne rossz vétel a gép szerintem se ... kicsit alkudj le belőle és vedd meg...(mondjuk egy 50 ezret én lealkudnék belőle ill. megpróbálnék vagy legrosszabb esetben a 100 eurót minimum ..ha nem adja akkor meg mondanám neki hogy....... )
ahha kossz amugy 2006-os és rendszámos is. Találtam egy netes oldalat ahol gyári cuccokat árulnak hozzá de azok irtó drágák. Te az alkatrészeket honnan szerzed be?
jó árban van komplett ülés nemtom mennyi a dugó az 38 körül van a kormány csapágy az fogalmam sicns h mennyi de oylasmira emlékszemh darabja 30 ha nem így van akkor bocs a téves infóért ülés meg lehet mondjuk 20-30 € nemtom most menyi de számoljunk 250 el akkor 525.000ft ha ezeket cseréled oylan 650 be vagy kérdés hoyg más baja nincs illetve h rendzsámos e de sztem ez jóár ha 2006os én annak nézem műaynagok legalábbis 2006osak
Beszeltem a gyerekkel aki árulja asztmondta hogy dugó cserés ules cserés meghogy kivan asszem a kotrmanycsapagy ...ezek cseréje mennyibe van ? ...amugy szerinted reális ár 2006os ért 2100euro?
ez az új renthal TWIN WOOD
Nem tud közületek valaki EC 300-at eladót?
Mindegy hogy rendszámos vagy nem,
a lényeg hogy jó bőrben legyen.
jajj van egy vicc mikor az ember kérdezi a kocsisoron a kurvától hogy mennyi a szopás ? a csaj mondja , hogy az nem szopás hanem orális sex....ember mondja hogy mindegy és mennyi a szopás? erre a csaj kérdi hogy mit melózik a pali...pali mondja hogy esztergályos a gyárban...ne erre mondja a kurva az a szopás!
lehet veszek is egyet.
dugó az akkörül van hozzá ...ülés nemtudom ..majd döme mondja...
kormánycsapágy meg kb. 5 ezer lehet max..bár nem tudom pontosan de az állítólag drága ktm hez 1350 ft darabja...
ezt leszámítva nem lenne rossz vétel a gép szerintem se ... kicsit alkudj le belőle és vedd meg...(mondjuk egy 50 ezret én lealkudnék belőle ill. megpróbálnék vagy legrosszabb esetben a 100 eurót minimum ..ha nem adja akkor meg mondanám neki hogy....... )
gas gas
mert én is..
http://youtu.be/F3X8F1W5UsA