1-nek is magas a koffeintartalma,engem is meglök,aludni sem bírok tőle...de azért néha iszom ám,akkor meg nem lehet velem bírni,valami van benne ami furán hat rám
kinevetsz , na szép , hiányoltunk , csak a vége lett szar , a kis barátnőm szarul lett , haza kellett vinnem , a gyomra begörcsölt még , jó , hogy nem ittam
aki bolond az befizeti, mivel nem vagyok teljesen noooormális ezért néha én is befizetem, de csak akkor ha már 1 milliárd felett van a tét, kicsiben nem játszom...
Hehe!
:-)
Hát az esély még akkor is csak annyi, mintha egy négy méter szer öt méteres szoba ajtójának küszöbén állnál, a szobának háttal, a szőnyeg miliméterpapírral van leburkolva, találomra filccel megjelölsz öt kis négyzetet és dart nyíllal próbálod a küszöbről legalább az egyiket eltalálni.. persze mint említettem háttal..
igen pici az esélye, de jó buli lehet...
most a másik barátnőmre szállt rá
én is Őt
Szilveszter puszil
aki bolond az befizeti, mivel nem vagyok teljesen noooormális ezért néha én is befizetem, de csak akkor ha már 1 milliárd felett van a tét, kicsiben nem játszom...
Hát az esély még akkor is csak annyi, mintha egy négy méter szer öt méteres szoba ajtójának küszöbén állnál, a szobának háttal, a szőnyeg miliméterpapírral van leburkolva, találomra filccel megjelölsz öt kis négyzetet és dart nyíllal próbálod a küszöbről legalább az egyiket eltalálni.. persze mint említettem háttal..
igen pici az esélye, de jó buli lehet...
valami déli mediterránabb országot fontolgatok, mondjuk Olasz, bár 2012-ben ugyis jön a világ vége arra a kis időre meg már minek...
végül is van esélyed , 1: 44 000 000. milliohoz, deha kizárod a számok felét, tehát a 90 számbol kizársz 45-öt azonnal megdupláztad az esélyeidet...
asszem elköltözöm olyan vidékre ahol nincs monszun
egyik munkatársammal adtam fel,egye fene,néha megkockáztatom...elvégre hülyéknek áll a szerencse,én meg nagyon is az vagyok