Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez egy jo kérdés, tudja a fene....
ez de durva egy buli lehetett..
én ilyennel mentem sokat egy időbe...igaz vittek ..de jó kocsi
na és ez pont olyan mint egy új ..ilyet nem is lehet kapni .....
mindene frankó csak a fogyasztása agyvírzísss...
Omega jó kocsi zozi is szereti
HA oda figyelsz rá semmi bajod nem lesz vele Nekem sincs Luxus felsőkategóriás,mit akarsz még?Minden autó szar amit nem gondoznak
csika omega lemezre gondolt
Na, akkor a kör bezárult... egyik motoros cimbi - mellesleg szerelő - pont ma beszélt le pont erről
Vegyél omegát
Van benne valami... de hát mi a gyikot vegyek akkor?

Valami dízel, klímás kombi kellene. Alapvetően nekem olasszal sincs bajom, 9 éve van egy tipóm, csattog, zörög meg füstöl, de visz... legnagyobb hiba az volt, h kiégett a digit műszerfal háttérvilágítása... de amennyi szarkupac autót megnéztem már mostanában, jelentem, kezdem unni
mert ilyen gazdagoktól félnek az emberek
Én vótam... rövidre sikeredett, mert megen kidűt alólam a vízpumpa szmmering
Hívtalak is, vazz... zoozeebá megadta a számod. Elég csúnyán kirúgtál szögletre
ilyennel körözök most én is a földgömbön mert nem vagyok olyan módos mint nikk enyém még 1.9 TDI de már itt is megjelentek az elektronikai okosságok...bebassza a hatot is ha ütöm verem
jókis régi swiftünk 10éve hajtjuk és kopóalkatrészeken kívül mást nem kellett cserélni
és ott a pont... ebben a lényeg bent is van..
szia lenes...mi van veled vazze ?
2000 -től az összes kocsi egy nagy rakás szar(árukhoz képest).....a sok computerrel meg ilyen olyan szoftverrel.......vicc
pedig már olyan kocsit tudnának csinálni, hogy semmi baj nem lehetne vele....de nem ez a zsidók érdeke......rögtön meg is ragadom az alkalmat egy üzenetre , hogy szopjanak le!
Enyémen volt nagy felni, meg sötét üveg, mindenhol valami megjegyzést hallottam... nem vagyok egy pénzbehajtó tipus...
:-)
Aztán 200e.km től 300e.km-ig ráköltöttem 680ezer ft-ot, az is már akkor kb ennyit ért, és jól eladtam, mert inkább egy megbízható autóra volt szükségünk, nem egy pénztemetőre.
Bár az még a 2.5ös V6-os adagolós volt
Kis súllyal sok kilómétert mentünk, de nem szerette..
Nagy bukó volt..
Annyi pénzért, amit felemésztett, egy külső céggel, vagy futáőrral is szállíthattunk volna..
Az igaz, hogy 200e-ig nemigen volt vele semmi, de anno azt a kocsit 5és fél ért vettük..
Azért 200e. km-et egy opel astra is kibír!
:-)
Mindegy.. ezeket sem a NASA gyártja, csak nemtom miért lengi körül ilyen csodálat..
Legalább a piacos cigányok vigyázbaverik magukat, ha meglátnak!
"meggyütt a Főnök!" :-)
Bele is lehet hízni!
Vastagnyak, hónaljkutya, aranylánc... hehe
A IMIDZS!
Az a lényeg!
hát én ottanfelé lakom!
morGGen.....jajj de kár , hogy halálos sebem van....remek az idő és nem mehetek motorozni vazze.....lehet megőrülök ..

vagy elmegyek halálos sebbel óvatosan mint az állat......esetleg ...se
nem szeretek motorozni
nikk már ne menjél ,már nincs fent...
szép auto, jopár éve még majdnem kishiján vettem egyet én is, ma már nem vennék csak furgont, belefér a motor meg a kutyik.