Van benne valami... de hát mi a gyikot vegyek akkor?
Valami dízel, klímás kombi kellene. Alapvetően nekem olasszal sincs bajom, 9 éve van egy tipóm, csattog, zörög meg füstöl, de visz... legnagyobb hiba az volt, h kiégett a digit műszerfal háttérvilágítása... de amennyi szarkupac autót megnéztem már mostanában, jelentem, kezdem unni
ilyennel körözök most én is a földgömbön mert nem vagyok olyan módos mint nikk enyém még 1.9 TDI de már itt is megjelentek az elektronikai okosságok...bebassza a hatot is ha ütöm verem
2000 -től az összes kocsi egy nagy rakás szar(árukhoz képest).....a sok computerrel meg ilyen olyan szoftverrel.......vicc
pedig már olyan kocsit tudnának csinálni, hogy semmi baj nem lehetne vele....de nem ez a zsidók érdeke......rögtön meg is ragadom az alkalmat egy üzenetre , hogy szopjanak le!
Enyémen volt nagy felni, meg sötét üveg, mindenhol valami megjegyzést hallottam... nem vagyok egy pénzbehajtó tipus...
:-)
Aztán 200e.km től 300e.km-ig ráköltöttem 680ezer ft-ot, az is már akkor kb ennyit ért, és jól eladtam, mert inkább egy megbízható autóra volt szükségünk, nem egy pénztemetőre.
Bár az még a 2.5ös V6-os adagolós volt
Kis súllyal sok kilómétert mentünk, de nem szerette..
Nagy bukó volt..
Annyi pénzért, amit felemésztett, egy külső céggel, vagy futáőrral is szállíthattunk volna..
Az igaz, hogy 200e-ig nemigen volt vele semmi, de anno azt a kocsit 5és fél ért vettük..
Azért 200e. km-et egy opel astra is kibír!
Mindegy.. ezeket sem a NASA gyártja, csak nemtom miért lengi körül ilyen csodálat..
Legalább a piacos cigányok vigyázbaverik magukat, ha meglátnak!
"meggyütt a Főnök!" :-)
Bele is lehet hízni!
Vastagnyak, hónaljkutya, aranylánc... hehe
A IMIDZS!
Az a lényeg!
mindene frankó csak a fogyasztása agyvírzísss...
Valami dízel, klímás kombi kellene. Alapvetően nekem olasszal sincs bajom, 9 éve van egy tipóm, csattog, zörög meg füstöl, de visz... legnagyobb hiba az volt, h kiégett a digit műszerfal háttérvilágítása... de amennyi szarkupac autót megnéztem már mostanában, jelentem, kezdem unni
pedig már olyan kocsit tudnának csinálni, hogy semmi baj nem lehetne vele....de nem ez a zsidók érdeke......rögtön meg is ragadom az alkalmat egy üzenetre , hogy szopjanak le!
Aztán 200e.km től 300e.km-ig ráköltöttem 680ezer ft-ot, az is már akkor kb ennyit ért, és jól eladtam, mert inkább egy megbízható autóra volt szükségünk, nem egy pénztemetőre.
Bár az még a 2.5ös V6-os adagolós volt
Kis súllyal sok kilómétert mentünk, de nem szerette..
Nagy bukó volt..
Annyi pénzért, amit felemésztett, egy külső céggel, vagy futáőrral is szállíthattunk volna..
Az igaz, hogy 200e-ig nemigen volt vele semmi, de anno azt a kocsit 5és fél ért vettük..
Azért 200e. km-et egy opel astra is kibír!
Mindegy.. ezeket sem a NASA gyártja, csak nemtom miért lengi körül ilyen csodálat..
"meggyütt a Főnök!" :-)
Bele is lehet hízni!
Vastagnyak, hónaljkutya, aranylánc... hehe
A IMIDZS!
Az a lényeg!
vagy elmegyek halálos sebbel óvatosan mint az állat......esetleg ...se
nem szeretek motorozni