45.000 FT
Én 60as Táblánál mentem 155-el de nem fényképeztek le
Hogy mégtöbb szabálysértés legyen Előbb törtem fel a Windows 7-emet tiszta király vagyok
és már egészjóltudok járni
ilyen basszus , jó rég óta van jogsim ,soha még nem volt , szabály sértésem , sokba fog ez nekem kerülni , hát ha tényleg megúsznám fenék veréssel , azonnal indulnék, de mivel nem te vagy az ítélet végre hajtom maradok , és várom a büntetésemet és még mit kapok a páromtól ? ááááááááááá azt hiszem este menekülés lesz
Nekem is volt 125-ösöm, 1:50-es keverékkel jártam vele, nagyjából csak nyélgázon (utcai gumikkal, városi forgalomban) és 12e km után amikor dugót cseréltem sem volt megkopva a henger...innentől mndenkire rábízom a konzekvenciák levonását
csak nem felejt el
nekem is jól kezdődött a napom , rendőrségtől szerelmes levél
gyors hajtás , hmm 50-es táblánál 77-el , ez az első szabály sértésem , vajon mennyibe fog ez , nekem kerülni ááááááá
Hát lehet hogy túltárgyaljuk ezt az olajtémát. De mondjuk akármilyen jó a Mol én nem raknék bele. Ja és még egy kérdés.
Az Elf XT-t használod vagy az elf competition-t? Úgy tudom mindkettő full synth. Ami még nagyon jó olaj az a Cepsa. Haver évek óta gas gas-ba rakja és semmi baja és nagyon jól elég.
az elf competition az nem benzinbe valo olaj hanem egy 10-40-es viszkozitásu olaj.