Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztaaa hogy esik az eső
ma sem kell menni kapálni
Igen ez bennük a jó. Bár nekem nem csuklós hanem egy sima Hebo van de elég jól bírja bár egy varrás már elszadt.
igazábol aminek már csuklos a bokája azokat egyiket sem kell bejáratni
azonnal használhatok...
elvileg a sidi crossfire srs-t supermotyora találták ki, szerintem orrvas nélkűl hamar szétmegy az eleje, viszont egy orrvasat rácsavarozni ujj korában nem nagy dolog,

én is kacérkodtam azzal a csizmával, nagyon kényelmes volt, de nálam azon bukott meg a dolog hogy felvettem és feláltam egy motorra, és az a buzi forgo része annyira kiált hogy nem birtam vele normálisan fogni bokával,

viszont ezt a gaerne sg-10-est nagyon szeretem, a talpa igen jol birja , talán a legjobb ami eddig volt, amit sajnálok és hiányzik benne az a kapucnis kiscipő, azok mikor beáznak hamarabb kiszárad, plussz sokkal higiénikusabb is, szerintem.
van online kalkulátor
Sima Crossfire van egy srácnak aki néha versenyez is. Elég jól megy de 2-3 éve már bírja a csizmája. A talpa is bírja meg az egész csizma, egy helyen van egy pici lyuk de az ennyi használat után szinte normális. Meg mondta hogy az a jó benne hogy nem kell bejáratni mint a többit és nagyon könnyű is.
Ennyit tudok róla mondani.
oké akkor legközelebb szerzek Elf-et ha tényleg olyan jó. Olajtéma részemről lezárva
tedd azt én meek alszani hnap csak fél2ig vok
filmet nézek ha sehol senki
emmegmi?önindító forgó része?
na szőke nő meg a szakszavak
jó pénzért vállalom
kik?
szép , így kinevetsz ?
Kézimunkázok Pöcsöm ki van vele,hogy a saját dógom sose tudom elintézni,de azé Semmi pihi Főzni is kéne Egy bejárónő nem lenne rossz
Aranyos a kicsike!
:-)

http://youtu.be/HliwUsWK9yE
csizmavásárlás előtt vagyok és a sidi crossfire-t néztem ki magamnak össze is kapartam rá a pénzt csak nemtom eldönteni h sidi croffire vagy sidi crossfire srs modellt vegyem az srs ben az tetszik hogy a talpa is csavarral cserélhető de spicvas nicsn rajta kérdésem a következő: bírja az endurózást? nem hullik szét az eleje ha néhanéha eltalálok vele valami sziklát fatuskót akármit orral? a sima crossfire is jólenne csak mint midenncsizmának ennek si előbb utóbb elkopik atalpa amivel nem lehet túlsokmindent kezdeni mert eddig eggyik cipész se tudta megcsinálni vagy el se válalta
nem vagyok egy kicsit és máris mi folyik itt?
csúnya perverz disznók
lomtalanitottam itthon a garázsban ,és találtam egy csomo polirozáshoz valo korongot ,ha valakinek nagyobb szüksége lenne rá és érdekelné.

- 2 db polirozo filc korong
- 2 db csiszolo anyaggal bevont filc korong.
- 2 db polirozo rongy korong.
- 1 tubus speciális polirozo paszta.

az egész cakom pakk 4000 ft.

ha kell tudok adni hozzá további 5000 ft-ért egy könnyen szállithato álványra szerelt nagy fordulatu 220-as villanymotort, a végén egy rászerelt tokmány-al amibe be lehet fogni a korongokat, és már lehet is polirozni ezerrel.

nem használom évek ota ezeket a holmikat, nincs szűkségem rájuk, viszont lehet hogy van motor épitő aki elpolirozgatna otthon.

tel: 20-387-7107
jaj , de jó , hú akkor megnyugodtam
hmmm , attól függ csak térdepelni ? a h alleluja ígyé van
nálam ingyen térdepelhetsz...

bár nem bánnám ha még fizetnének is a csajok azért hogy nálam térdepeljenek, isteni jövőkép, hallelujaaaaa...
igen , igazad van , már nagyon sok fejmosást kaptam , 1-szer tévedtem , de inkább térdepelek nálad az nem kerül pénzbe ? remélem