Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem én itthon lettem felejtve vagy hagyva
de komolyan,Apa aszondta mindjárt jön értem,van egy kis dolgunk....de nem jön értem pedig indulásra készen itt ülök
vagy jól átvágott
gyere feküdj ide a térdemre...
az jóóó,azt szeretem
elfenekelnélek te rossz kislány...
na szép...már itt is én vagyok a hibás
Ő pedig az én szeretett nagy "fiam".
most néztem hogy te 125-el motorozol, azt keverheted 1:33 ba, ott nagyobb a fordulat, és vékonykábbak az alkatrészek ,ezért nagyobb terhelést is kap..
jo reggelt.

az Elf 100% full synt olaját használom, teljesen jo holmi, mint bármelyik 2t full synt olaj...

azabaj kicsit tulmisztifikáljátok ezt az olaj márka kérdést, elárulom nektek van MOL 2t 100% ful synt olaj ami ugyan olyan jo mint bármelyik tullihegett márka...

én az enyémet 1:40-be keverem, a gyár szerint 1:50-be kellene, azért keverem ennyibe mert igy az élettartamot megnyujtom viszont még nem lesz tiszta olaj az egész kipuf rendszer.

olajosabbra nem keverném a helyedben mert akkor már folyton el fog olajosodni , ami nem jo.
Miért akarod 1:30-ba keverni, amikor a kezelési könyv világosan leírja hogy fullszint olajjal 1:40 és 1:60 közötti keverék használatos?!?

Amcsi fórumon vannak amúgy akik 1:100-zal járnak évek óta gond nélkül (mondjuk azok valami olyan olajat használnak hogy még nem is hallottam róla)...
Szia!
Úgy tudom hogy te használsz/használtál Elf olajat. Mi a véleményed róla? Jó olaj? Nem kokszol? Lightos krosszhasználatot bírja 1:40-be vagy inkább 1:33 vagy 30.
köszi
már itt is manka ide küldte a vihart
na hazaengedtek agyvérzés.......szakad az eső villámlik ....
aranyos
én mindjárt fekszem
most keltem fel
biztos....
Lefialt az egyik jány foxi,2 kiskutya van,de 5-6 szokott lenni Biztos tujja,hogy válság van
na Ő a mi "kis" kedvencünk
ilyen is régen volt hogy Apával kettesben motoroztunk
itt , még jó idő van
mindjárt zuhéé lesz mifelénk