Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt Erdély. . .
Mi az az oklevél a háttérben?
Hellotok
Ma jött meg
a csajodnak is jobban tetszene ha vastagabb lenne neked

jól van csak viccceltem ...enyém is kicsi, viszont puha ..de legalább büdös ...ja és hamar elmegyek
Szeva tűzoltók gyöngye! Gratulálok a kislányodhoz! Sok-sok boldogságot kívánok nektek! Tomi.
Rugókat lehet venni,de ha vastagabbat veszel, sem látod a belét,kezdheted elölről az egészet Amúgy is minden meló belül a rugótól függ Hátuljába nitrogén kell.
szerintem rugo csere is kéne bele... katasztrofa ha csak egy szaros kis 2 méteres lelépöről leugrok olyan szinten össze ütődik az eleje hogy durva,

a hátulja meg tutti gáz hiányos, az sem már olyan jol mint régen. mivel töltöd ? nitrogén, vagy oxigén?

amugy szerintem van abban valami amit a nagyok is mondanak, mármint hogy lehet farigcsálni egy 43-as telot de sosem lesz olyan mint egy 49-es, vagy a feletti... szerinted ?

nekem személy szerint jobban tetszene ha vastagabb lenne, sokkal vastagabb...
hello Beer Gabi, gratula a kiscsajszihoz.
Okés.Rugótól sok minden függ,átszelepelni profisra is átlehet,olaj megint számít,ha a perselyek jók,akkó lehet belőle király telót csinálni.A hátuljába 11 kéne,de szerintem mint legtöbbe van abba is vagy 3 Jó esetben 5
most még árulom a motort kereskedésben, adtam magamnak 1 honapot ha nem kel el enyiért akkor használom még egy évig,.

ha esetleg megmarad akkor beszélűnk a dologrol, az eleje olyan lágy és löttyedt mint a pöcsöm, csak egy rugo csere és egy átszelepelés segitene rajta,
a hátuljában meg arra lennék kiváncsi megvan-e még mind a 9-bár , vajon.?
érdekes modja a bogár gyilkosságnak...
Na,kűggyed,motorral, mindennel Nem kell oda másik teló
üdv: B.gabi gratulálok!látom öregszel te is!
megvan, mér kell? elbarteloljuk egy telo átszelepelésre..

bár lehet inkább valami normális telot kéne belefaragnom elölre, ezzel a 43-as szárral sosemse lesz elég merev...
morgenmorgen..

bejo volt tegnap az almádi borfeszt.
Gratulációm Gabi!

Ez a hely mindig az otthonod marad!
De hol voltál az elmúlt 1 hónapban?
sok boldogságot ! gratulálok kislányodhoz ! majd azért ő reméljük motoros lesz!
bííííízál is , tudod , már ebben a korban
Bííííííííízom benned
szió drága nem is fogsz
Nem csalódtam