Nemgáz, ezért jó a net, itt a postaláda mindig nyitva van..
Piricsévre nem mentek? Ha nemlesz nagyon cigány idő, sztem kinézek, Kornélt még nem láttam menni..
Köszi. Írj ha van valami.
Addig is nem tudsz mondani méreteket?
Hogy mit kell nézni. Mekkora fér el? Tengelyátmérő. Ilyesmi.
Vagy azt csak át kell csapágyazni?
Köszi.
Persze, hogy már nem voltam. . .
Elég véráztatta időket élünk mostanság alvásilag, ezért az esti nethasználat is radikálisan lecsökkent.
Ha majd a fiam alszik rendesen, akkor leszek többet.
A taknyosság azmajcsak elmúlik, a lényeg a többi..
Ja olvasom, hogy sok a meló, de legalább akkor eper is van, nem?.. Libakergetés még odébb van, nemszeretném újrakezdeni ezt a tortúrát, ugyanis ezt csak az ellenségeimnek kívánom... Bár nekik nagynagy szeretettel..
Helloo Döme Úr, ha vagy még...
Köszönjük,jól megvagyunk ,ketten taknyosak mint állat,én csak azért nem kapom el,mert szinte csak aludni,meg enni járok be Örülök,hogy moccoltál már,lassan lehet libát kergetni is akkor
Csákó.. Pont ma gondoltam rátok, hogy mosmá rátokkérdezek, de akkor megvagyok nyugodva, hogy minden ok...
Nemvagyok el, veszve talán, köszi, lábam jó lassan, de alakul... 3körre már jó voltam a kertben...
Tudod, nemszeretem az észt osztani, de figyelek feszülten, ha van valami mozgás, itt vagyok...
Szijaaaaaaaaaa Megcsinátad a köcsögömet? Nemtudom,akaszd galambra Jajjjdenagyonrendesmagácska,má aszittem ússenem lesz nekem köcsögöm,elég,ha én az vagyok Ha nem hozza el pézsma Úr,akkor posta lesz a víge Megbeszéljük.
Köszi
Megpróbálom a Gerecsemotort, hátha...
Üdv.: tibeee
Piricsévre nem mentek? Ha nemlesz nagyon cigány idő, sztem kinézek, Kornélt még nem láttam menni..
Köszi. Írj ha van valami.
Addig is nem tudsz mondani méreteket?
Hogy mit kell nézni. Mekkora fér el? Tengelyátmérő. Ilyesmi.
Vagy azt csak át kell csapágyazni?
Köszi.
Persze, hogy már nem voltam. . .
Elég véráztatta időket élünk mostanság alvásilag, ezért az esti nethasználat is radikálisan lecsökkent.
Ha majd a fiam alszik rendesen, akkor leszek többet.
gerecsemotor.hu
Ami SM szett volt, azt a múlt héten vitték el. . . (150 körül)
Ha lesz valami, sikítok!
Hát...
Attól függ mennyi lenne a váz? Meg hogy papíros-e?
De inkább eladni szeretném...az az igazság.
Nem tudsz valalkit, akit érdekelne?
Köszi
Helló
Nem tudsz ec 300-ba használt sm szettet?
Ja olvasom, hogy sok a meló, de legalább akkor eper is van, nem?.. Libakergetés még odébb van, nemszeretném újrakezdeni ezt a tortúrát, ugyanis ezt csak az ellenségeimnek kívánom... Bár nekik nagynagy szeretettel..
Helloo Döme Úr, ha vagy még...
Meg szevasztok is. . .
Nemvagyok el, veszve talán, köszi, lábam jó lassan, de alakul... 3körre már jó voltam a kertben...
Tudod, nemszeretem az észt osztani, de figyelek feszülten, ha van valami mozgás, itt vagyok...