Nem kötsögök azok a helyek, kicsit melósak, meg sokvan belőlük, és gyorsegymásutánban követik egymást, néha nemtudni, merre voltunk arccal, de amúgy minden a legjobb...
Szevasz Capo! Még az első h.sz.eddel vitatkoztam volna, de mivel a Blöff az egyik bibliám, és ugye Tomi rendkívül intelligencs, így már nincs is jelentősége, hogy aki bírja, és szereti, és nincs gondja, mértékkel ihattya... Sztem... Te képzeld, 4 hónap után beüzemeltem a kawát, és mentem 3 kört a kertben, csak az íze miatt...
amúgy jó a tej csak utoljára hat nyolcévesen tud mit kezdeni vele a szervezet....még kajának se minősül igazán ...sőt most már olyanokat olvasok róla hogy felnőtt embernek több a hátránya mint az az egyetlen egy előnye...másfél éve állítottam le magam róla be se mondom orvos hívta fel a figyelmem rá hogy próbáljam ki és azóta jól vagyok ...de ettől még szerettem és néha innék egy pohárral...főleg a kakaó hiányzik gecire ...de mindegy lemondok róla ...ja és nem vagyok laktóz érzékeny meg ilyesmi ...
amúgy szewasztok....ma ismét szétenduróztuk magunkat ...geci jó volt
Sikerült összecsukni az FSE400-asomat (2002-es).
Érdeklődnék, hogy nem tudtok-e valakit, akinek kellene alkatrésznek egyben. A motorja az ősszel lett megcsinálva (hajtókar, vezérműlánc, gyűrű, szabadonfutó, olaj + szűrők, és raktam bele olajnyomáslámpát).
Az első kerék és a segédváz hajlott, a vázon az olajtartájnál lett egy pukli. Az első telónak semmi baja. Indítható a motor.
RENDSZÁMOS!
Ha tudtok valakit, akit érdekel légyszi szóljatok.
tibeee@freemail.hu
amúgy szewasztok....ma ismét szétenduróztuk magunkat ...geci jó volt
senki nem tud ma írni?
csak magára ismer mindenki aki érintett az ügyben
Sikerült összecsukni az FSE400-asomat (2002-es).
Érdeklődnék, hogy nem tudtok-e valakit, akinek kellene alkatrésznek egyben. A motorja az ősszel lett megcsinálva (hajtókar, vezérműlánc, gyűrű, szabadonfutó, olaj + szűrők, és raktam bele olajnyomáslámpát).
Az első kerék és a segédváz hajlott, a vázon az olajtartájnál lett egy pukli. Az első telónak semmi baja. Indítható a motor.
RENDSZÁMOS!
Ha tudtok valakit, akit érdekel légyszi szóljatok.
tibeee@freemail.hu
Köszönöm
üdv.: tibeee
egy a lényeg, dokihoz nem szabad menni vele