Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kötsögök azok a helyek, kicsit melósak, meg sokvan belőlük, és gyorsegymásutánban követik egymást, néha nemtudni, merre voltunk arccal, de amúgy minden a legjobb...
ugye ugye
kiscsuka nemszerecc te velünk járni mert köcsög helyekre megyünk
Szevasz Capo! Még az első h.sz.eddel vitatkoztam volna, de mivel a Blöff az egyik bibliám, és ugye Tomi rendkívül intelligencs, így már nincs is jelentősége, hogy aki bírja, és szereti, és nincs gondja, mértékkel ihattya... Sztem... Te képzeld, 4 hónap után beüzemeltem a kawát, és mentem 3 kört a kertben, csak az íze miatt...
fene a jó dolgotokat hogy hétköznap enduroztok már elmennék veletek 1x hiányzik egy jókis endurozás
amúgy jó a tej csak utoljára hat nyolcévesen tud mit kezdeni vele a szervezet....még kajának se minősül igazán ...sőt most már olyanokat olvasok róla hogy felnőtt embernek több a hátránya mint az az egyetlen egy előnye...másfél éve állítottam le magam róla be se mondom orvos hívta fel a figyelmem rá hogy próbáljam ki és azóta jól vagyok ...de ettől még szerettem és néha innék egy pohárral...főleg a kakaó hiányzik gecire ...de mindegy lemondok róla ...ja és nem vagyok laktóz érzékeny meg ilyesmi ...

amúgy szewasztok....ma ismét szétenduróztuk magunkat ...geci jó volt
nanááá
Binládennek is elkövettél egy köcsögöt?
csika!mi legyen a bögréddel,he?
mindenki ráült a kezére?
senki nem tud ma írni?
" nélkülem el sem kezdődhet" egóóóó
most 2 napig csak motorozni fogok,komáromban motorostali lesz ami nélkülem el sem kezdődhet
jah lesz
lehet válogatni jönni
csak magára ismer mindenki aki érintett az ügyben
akkor lesz motorozááás
csókolom....megyek haza nemsokára
Sziasztok!

Sikerült összecsukni az FSE400-asomat (2002-es).
Érdeklődnék, hogy nem tudtok-e valakit, akinek kellene alkatrésznek egyben. A motorja az ősszel lett megcsinálva (hajtókar, vezérműlánc, gyűrű, szabadonfutó, olaj + szűrők, és raktam bele olajnyomáslámpát).
Az első kerék és a segédváz hajlott, a vázon az olajtartájnál lett egy pukli. Az első telónak semmi baja. Indítható a motor.
RENDSZÁMOS!

Ha tudtok valakit, akit érdekel légyszi szóljatok.
tibeee@freemail.hu

Köszönöm
üdv.: tibeee
á nem, leszívom ficsevl. vagy leszívatom valakivel.. meg lekötöm edzésre és kész.
egy a lényeg, dokihoz nem szabad menni vele
És olyankor így beantennázzák neked is mint régen a dobiknak fülnyírás után?