Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere bármikor, szivesen látlak.. adok motort eztán élvezkedhetsz, jo sok homok, nem fog fájni..

tudom emlékszem mikor még sportmotoroztam , minden városban tudtuk hol vannak a legjobb fagyizok, egy idő után elég unalmas volt....
sajna ilyen is van majd kiheverem
durva...
ez ilyen kis ábrándos lesz biztos
áááá,én nem vagyok olyan
amúgy Te invitáltál a bányába meg utána nyalakodni
tegnap volt egy szomorú kutyás eset melóban...egy vemhes német juhászt elütött véletlenül egy autó sajna el kellett altatni,a picik meg még kicsik voltak,nem maradtak volna meg na ilyenkor azért szeretnék mással foglalkozni,inkább lennék bóóótos
mert csak a nyaláson járt az eszed..
nagyon édik
nekem meg ilyenek...
az az igazság hogy volt egy időszek hogy na mit csináljunk itthon?
hááámennnnyünk Tihanyba fagyizni
és így is lett,ezt eljátszottam vagy 5-ször egy hónapban
látod ha egyszer elgurulnál erre a balaton felé, jol elvinnélek a bányába aztán motorozhatnál egy igazit, utaná nyalnánk egyet..... ööö mármint fagyit,
ugyis azért jár ide az ország összes motorosa, Balaton= fagyizarándokhely..
most ilyen állatkáink vannak itthon
én mindig viszem magammal a fényképezőt,sokszor melóba is,ki tudja mikor készülnek a legjobb képek
amugy nem nagyon szoktam fotozkodni, a videot is leszarom... a jo dolgok ugyis megvannak fejben.
felnőtt vagyok már,én olyan képeket is nézhetek
ééén?visszaélni?
nem vagyok én olyan
a vizhordo lányrol, ahogy jol meg....? durva képek lennének, még visszaélnél velűk...
ha sokat jár a vizhordolány a kutra akkor hirtelen jol meg lessz b...atyva.... főleg mert jol esik..
csinálsz majd képeket?
azaz homokbánya... összedobunk ma egy új gumis nagy akadályt..
huncut vagy
tudod ki hordja!
esett annyi mint a dög,minek hordani még
lenyirnám a fűvedet....