Megmondom neked a frankót nem egy öreg jár hozzánk házi tejért mert a doki javasolta nekik csontritkulás ellen El vagy kicsit tévedve danikám ezt a bürokrata dumát hogy a tejet nem tudjuk megemészteni Ennél már csak az jobb mikor a tehénszart veszélyes hulladékként kezelik a ződek
Te kész vagy Ha szüleim nagyszüleim nem döglöttek meg tőle akkor talán én se fogok Abba a sok aromás energia gecibe hamarabb beledöglesz mint én a az igazi energia italba a Házitejbe Azt se tudod milyen az szerintem aki a zacskóstejhez szokott
Egyébként átlag havonta 1x iszom tejet (turmixban), nem szedek vitaminokat vagy táplálékkiegészítőket, viszont sok kólát meg energiaitalt iszok és még soha a büdös életben nem volt eltörve semmim (pedig nem keveset esek meg zúzom magam)...ennyit a macskabenzinedről
hát tegnap én betoltam két hellt!
ma is nyomom 5ig. te is dolgozol ma is?
ja és ma vettem két monstert, ha már ekkora gizda, mondom meg kóstolom. érdekes egy íze van, közepesnek ítélem
csak nem tudom miért fél liter.... ha tele akarom magam inni iszok üdittőt, na mindegy
én se vagyok egyébként az.
szép estéket
a tejet nem szeretem, de a kakó viszont leadja
Monster annyira nekem se jött be...bár a narancsost (vagy milyenest) majd még meg akarom kóstolni, hátha...
ma is nyomom 5ig. te is dolgozol ma is?
ja és ma vettem két monstert, ha már ekkora gizda, mondom meg kóstolom. érdekes egy íze van, közepesnek ítélem
csak nem tudom miért fél liter.... ha tele akarom magam inni iszok üdittőt, na mindegy