Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AKkko jóvan akkó
Ezt magyarázom én is!
egyedül a fülem törik el néha....
Attól mert nem hiszed el, attól a tény még tény marad...
szerintem pedig az , hogy nem vagy sérülékeny ,az nem ezért van.. el hiheted
én se vagyok egyébként az.
Beszarok én nektek
Megmondom neked a frankót nem egy öreg jár hozzánk házi tejért mert a doki javasolta nekik csontritkulás ellen El vagy kicsit tévedve danikám ezt a bürokrata dumát hogy a tejet nem tudjuk megemészteni Ennél már csak az jobb mikor a tehénszart veszélyes hulladékként kezelik a ződek
Ha végiggondolod hogy a bocinak vajon milyen a bélflórája meg neked milyen akkor rájössz hogy miért beszélsz hülyeségeket (már megint )...
nem már rég meghaltam 22 éve függő vok de hát ez van...miért is adod el a motort ez jobban érdekel?Persze ha publikus
Te kész vagy Ha szüleim nagyszüleim nem döglöttek meg tőle akkor talán én se fogok Abba a sok aromás energia gecibe hamarabb beledöglesz mint én a az igazi energia italba a Házitejbe Azt se tudod milyen az szerintem aki a zacskóstejhez szokott
Vagy nem...
Egyébként átlag havonta 1x iszom tejet (turmixban), nem szedek vitaminokat vagy táplálékkiegészítőket, viszont sok kólát meg energiaitalt iszok és még soha a büdös életben nem volt eltörve semmim (pedig nem keveset esek meg zúzom magam)...ennyit a macskabenzinedről
tej vs energia ital azért na...nem 1 lap biztos feldolgozza a szervezet a tejet jobban mint az energia italt

szép estéket
Majd jól beledeglesz a sok cuccba amit az emberi szervezet nem tud feldolgozni...
Nem de úgyse oltotta volna a szomját olyan kevés mennyiség
én birom a műszarokat
a tejet nem szeretem, de a kakó viszont leadja
És legalább ,meg fejt
Ja a pösti ember már csak tudja!Igyátok csak a sok cukros szart.Én imádom a tejet Doki is mondta mikor estem mocival hogy láccik nem kólán élek
Meló van tsókolom,pihi csak a gép előtt
én zöldet meg kéket vettem, de most látom csak hogy a kék az ilyen lightos
Azt igya csak a boci meg a cica - a tehéntej kurvára nem embernek való
Monster meg faszom HÁZITEJ
Majd holnap reggel megyek csak...
Monster annyira nekem se jött be...bár a narancsost (vagy milyenest) majd még meg akarom kóstolni, hátha...
hát tegnap én betoltam két hellt!
ma is nyomom 5ig. te is dolgozol ma is?
ja és ma vettem két monstert, ha már ekkora gizda, mondom meg kóstolom. érdekes egy íze van, közepesnek ítélem
csak nem tudom miért fél liter.... ha tele akarom magam inni iszok üdittőt, na mindegy