Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leginkább a média az oka, mikor melyik népszerű.. Tény, fmx kis, akár zárt helyen, g*ci látványos. Crosshoz már utazgatni kell, jónagy porszívás.. Enduro-hoz még kalandtúrázni is kell, "nagyterületen" zajlik, még "kevesebb" látnivaló egy időintervallumban, helyen.. Nekem is egy éve lett világos, milyen jó dolog is az endurozás.. Vagy csakmert öregszem? "Lineárisabb" energiafelhasználás, ergo több motorozás..
Furcsa módon jelenleg az FMX-esek a "legmenőbbek", a crossosok jönnek utánuk és a sor végén vannak csak az endurosok. . .

Pedig mind egyformán komoly teljesítmény.
marha jó gyerek lehetsz
így van pici fiának már süt
biztos finomat főz Anyuci az ő pici fiának ezért
most kaptam az információt a konyhából.....csak a felső udvart kell rendbe tennem
igen itthon Motorozás 11től lesz kb addig cselekednem kell vmit mert anyáék nem engednek csak úgy
Tomiiiii otthon vagy és nem motorozol hanem ásol?
neked is viszont.....gyerünk a kertbe ásni
jó reggeltet
Igen, énis rá vagyok kíváncsi, bár kisBorka-Czuni is jól halad.. "Vicces", hogy kiscsávóként az "apjaikat" lestem, fater nagyon komázta mindkét öreget..
Gyerkőc? hogy van?
ssssssssssss csak halkan mert meghallják és elkezdenek irkálni
Akkor suttogjál Szeva
nagy a csend
Szuperzöld.
jajj de ződ a bukóm
Csak Kornél miatt tervezek egy kiruccanást.
Ha a főnökség is úgy akarja. . .
Mikor lesznek a futamok?
jaj , megyek

na gyere csak beszélgetni
szió
jóójaz a házi tejci csak kár hogy nem tudom meginni
Szasztok
Na nem vitatkozok én senkivel!Mindenki azt iszik amit akar de véleményem szerint ha az újságokra hallgatnánk akkor semmit se szabadna inni se enni Különben is ne hasonlítsuk össze a boltba kapható tejet a házi tejjel!Én pl nem tudom megenni a bolti tejfölt meg tejet mert rám jön a hasmenés!Viszont a házi tejtermékek:tej,túró,gomolya sajt-ból annyit tudok enni hogy nem árt meg egyáltalán!Ha beveszitek ezt a baromságot hogy a tej egészségtelen akkor nincs miről beszélnünk.De csak gondoljunk bele hogy az összes házi készítésü élelmiszerre azt ugatják!Pl szalonna,kolbász,sonka....mind egészségtelen!Évszázadokig azt ették az őseink és nem voltak csírák!Persze vegyétek a Tescós szarokat attól majd egészségesek lesztek Na ennyi a véleményem!HÁZITEJ FOREVER