Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebbe nincs határoló lap
Most eszik,azt fürdik,dugik,azt alszik
voltál ,?
ne máá pina bubus itt hagyóóó minket ?
.Lehetne erről is órákig fírkálni,de a határoló lapokat,ha túl hajlítod,nemhogy jobb lesz,hanem szarabb a mocc,csak szólok
le a sok lepcsespofájútökfejjelizgalmasvolttöbbetbeszéltekmintdolgoztak
semmi baj,nekem úgy is új volt
azt hogy jobban nyit azalatt azt értettem hogy hogy a gyárin 2membárn lap volt ezen meg 4 de bocs a tudatlanságomért hayagirl visszaszívtam amit tegnap mondtam
ledolgoztad a sört,mi?
ugyan menj már
na itt vagyok ..dióhéjban mert dolgozok mint állat..
a membrán nem azért van hogy.....
hanem azért mert részben nyitott forgattyúsházad van és nem zárja el semmi elősűrítésnél a visszakivánkozó gázokat (csak ez a szemét membránod) mert a dugó csak a hengernél lévő réseket zárja el...kb...majd mesélek még hogy minek ilyen meg olyan membrán de a lényeg az hogy amikor lefelé jön a dugó ne nyomja keveréket vissza a karbi felé...
kivok....elfáradtam
Tsókolom ,én is minnyá menek
szijjjasztok ,én is meg jöttem , de minek mi ?
Nem jobban nyit,hanem inkább zár Meg nem lebeg annyira mint a gyári
igaz nem sok minden tudna ott visszafoylni és a többi?
Sziasztok!
Rég jártam errefelé..... történt az elmúl 3-4hónapban valami említésreméltó? (valakinél esetleg új gyerek született,vagy új motor valakinek....?)

Én vettem egy suzuki RMX 250-es műanyagtankos 52LE-s..... egyszer motoroztam vele még csak eddig nagyon bejön,csak annyi ,hogy folyik az első teló és azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudnék hozzá olyat nézni,hogy mennyi olaj kell a telóba és mekkora szimering?
Tsókolomok
Hát majdnem minden Mi az,hogy nem engedi visszafolyni?
pont jókor jöttem
szerelés van,az nekem való
mi benne a hülyeség?
Na ,a teló az úgy nem egyszerű,olajat szimmeringet csereberélni,még elmegy,de tempóhoz egy alapteló,szart nem ér Bár már az olajjal is tunnék vitatkozni,mert ha nemtudod ez olaj viszkozitási szorzóját baszhatod.5w-és 5w között is vannak nagy különbségek.Van ott 6-8 ezer forintos literenkénti olaj is. Rugókról,átszelepelésről vagy csak lemezelésről,itt vagy ott,vagy mindenhol,má ne is beszéljünk