Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh simán belekapaszkodnák a didikbe, persze csak hogy le ne essek...
persze,úgy szorongatnál nem kapnék levegőt ha mögém ülnél
amugy holnap én is felmegyek tokodra, viszem a csipet-csapatot 5 orásra,

mivel ugyis roki vagyok ,még pár napig nem tudok motorozni,
sebaj majd megkérem bujagörlt vigyen egy-két kört...
demér home, mikor nem csak otthon tudok gyogyulni, máshol is megy...
mesélem..... haverom aki kihúzta a vállát a helyéről alig egy hónapja se és megműtötték az már a múlt héten motorozott ...titokban kiszökött crossozni mert az orvos mondta neki kicsit nyújtsa majd a szallagjait...aztán megbukott mert mi is benéztünk a pályára... azt mondta velünk nem jön még mert még két hetes a műtétje és szúrják a drótok....de aztán csak eljött
ronis neked is a homeopátiás gyógymódot kéne választanod ...persze a kúrás mellett
hajrá kiscsuka! egész jó kis módszer a gyógyulásra ezt akár homeopátiásnak is mondhatjuk mert megfázni is motoron fáztál meg

szewasztok amúgy!
folyton azt teszem, ebben már semmi ujdonság nincs...
úgy sántikűlj hogy majd megkérdezik ha látnak hogy na mi van,félreléptél?
távfuto még nem leszek, de rövid távfuto sem, viszont a numerákat már birom...

ahogy egy Thai boxos ismerős mondta, ha rá birsz nehezedni arra az egy lábadra, és elbirja a sulyodat, akkor nincs eltőrve...

jó reggelt
hogy van a lábikó?
ha esetleg magadrol kapkodnál le mindent , semmi nem lenne ami akadályozna abban hogy fennakadj rajtam...
az erő velen van....

Luuuuk én vagyok azapád...
jo reggelt..
na igen...ha mindent gyorsan lekapkodok róla,nincs ami fennakadjon.erő meg van benne egy kevés
úgyis le van már zúzva a bal fele,mit számít néhány karc
ááá,nem néznének hülyének...akkor is csak mindenki lesett hogy hát ez a hülye nő meg hogy jött fel ide
a pályán nem jutnék túl sokáig
crossgumit a hayára és had szóljon
én egyszer voltam ott
1-2 éve....
egy ismerősöm aszondta menjek mááá,kint lesznek,én meg hayával felevickéltem a marha hegyre erre nem volt ott senki ismerős
ott már biztos nagyon fogsz izgulni,elszáll minden gondolatod arról hogy szarul vagy,meglátod
az biosszant h iylen jó időben meg pont verseny előtt és pont tokod előtt hazai pálya meg minden itt iagzán jól kéne szerepelnem
hova motorozzak ma?
szegéény rossz is az mikor istenigazából elkap a takonykór
köhögök mitn állat meg be van dugulva az orrom majd a 2t füstje kiűzi
kapd össze magad,mikor már ott leszel,nem lesz semmi baj
amúgy meg jó reggelt