Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsu!Hol vagy mááá?
sürgőőőős
anyukák harapnak a virágoskertért

Bocs
én hülye tettem magam udvarban meg akartam fodulni keréken aztán nem jött össze elsőkerékkel beleáltam a virágoskertbe anyám ezt meglátja lekaszálja a tökömet
Jaja..
Csak nem nagyon szeretem azt a boltot hívogatni....
de ez lesz..
felhivod a boltot Dorogon és kéred a Janit a telefonhoz, ennyi...
hát ha akarnak...
Jani szokott, nekem segíteni, más nemigen..
Főleg nem ilyenekben..
Mindegy..
Sajna bedöglött a telóm, és elhagytam a 70-es
számát.Most nem tom hívni sem.
mindegy.
Valahogyan csak elérem..
Jani nagyon ritkán néz ide fel a forumra, mert családos apuka lett, szerintem jobban jársz ha egyenesen felhivod Döméjéket Dorogon ott rögtön tudnak neked segiteni....
Természetesen 4ütemű 450-esről beszélek.. :-D
Szia TrialosJani!
Van egy felrobbant 2005-ös blokkunk, és szeretnénk egy nagyon erőművet csinálni belőle.
Már szinte minden klappol, viszont az eredeti főtengely hibája miatt történt a káresemény...
konkrétan eltört, és mindent széttoszott..
Szerzünk hozzá egy balansztengelyt, de szeretném tudni, hogy esetleg a 2002-es főtengelyét bele lehetne e pajszerolni, mert az jóval erősebb, és nehezebb is.
Nem tudnál utánajárni ennek a kérdésnek?
Köszönöm Gábor!

hangtechnika@totalcar.hu
Nem tudom.
örülsz,mi?
hurrá
na visszajöttem,ha tetszik,ha nem
Az komoly rohadnának meg!
szombat délbe almádiba meg ellopták a Ferike Dirt biciklijét állitolag az utcában dolgozó cigányok! MOndtam neki simán meglehet találni ha nagyon akarja csak járjon utánna kik dolgoztak ott hova valósiak stb stb... reméljük az is meglesz!
az éjjel elloptak két crosszmotort Bakonyoszloprol, de még a fagyasztott hust is a frigobol, persze hogy CIGÁNYOK VOLTAK.!
reggelre meglettek a motorok és egy pár elkövetöt elkaptak a helyszinen, de van még egy pár holmi ami hiányzik, aki tud segitsen benne hogy meglegyen.
a sztori fenn van a www.motoracing.hu forum-ban.
Döme akkor hogy egy kicsit fájjon a szived.....

egy hét mulva husvétkor megyek Kolozsvárra ujj Husabergeket tesztelni a Husaberg Budapest TEam- es barátaimmal, honap végén ápr 30-május1.-2. beneveztem Dévára a little Romaniacsra....

rákövetkező honapban erzberg rodeo, rá két hétre Red Bull Romaniacs...

bocs...
én szeretem ha nézel közben, én is azt teszem...
Tiszta apja!
Az igazi huligán
Az a baj, hogy amint kinyitom az otthoni gépet, jön a kisfiam és üti-tépi a billentyűzetet. . .
Ezért nincs otthon netezés.
Motorozni mehetnék, ha lenne lehetőségem.

De nincs!
Mikor mehetek dédelgetni?