Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a Napier DELTIC motort ilyenekbe rakták...
Neked volt CR250 endurozni, ha jól tudom. Mennyit pötyög el egy dugó, ha endurozik vele az ember? Mondjuk az enyém szokott pályát is látni.
íme az aktatáskajáva
amúgy a musztáng jáwa a legdögösebb cucc.....egyhengeres boxer

Nem is rossz...lehet hogy alkalmazni fogom
szewasztok ..micsoda geciszar az ultrabrutál drága hivatalos és állítólag gyors internetem...ettől a lopott is jobban hasított
agyvírzís.....kiszopják a faszomat...
na mindegy tegnap mentünk enduróztunk és jól is érezhetném magam de ez a térdvédőm is kutyusszar......úgyhogy cserebere lesz

ja véresre koptatta térdem...

amúgy látom elkapott a belsőégésű motorok sokasága benneteket
vannak nagy vasak ..voltam már közelébe ilyesmiknek ........de igazán nagyok a hajómotorok ...
igy működik a cucc....
Dániel, kűldj neki egy hajvágos képet egy felkiáltojellel mögötte, biztos érteni fogja a célzást és rögtön küldi a motyodat...
szeva mester.
Jó régen jártam már erre...re GG elt!
Szerencse, h nem Yamaha mert akkor 210 szelep lenne
Na ezért jó a kétütem...vagyis lenne, ha a haverod küldené végre azt a telibekúrt dugattyút
Pont most volt a Discovery-n róla szó, mozdonyokban használták.
na ezen állitsatok szelepet wazze,...

143 liter-42 henger-168 szelep

Ejha
ez komoly
ez a kedvencem ennek még a meghatározása sem egyszerű,
ellendugattyus 2t diesel háromszög motor...
Junkers jumo 205 ellendugattyús kétütemű repülőgép dízelmotor:
TZ-4 k.
A Szergó se gyenge. Bele tudnál állni a hengerébe, akkora. És nem a forgattyúházba szív, hanem a dugó alsó holtpontja felett körbe lyukas a henger ott nyomja be a levegőt a turbó, induláskor meg kompresszor. Fent a hengerfejben van rendes kipuszelep, a friss levegő azon nyomja ki felfelé az elégett cuccot, majd a sűrítés következik. Vagyis mire felér a dugó, megvan 3 ütem... lefelé meg a melóütem a negyedik, és kész
azt nem tudom de krazt láttam menni bajnán a bányába
Akkor a ruszki naon értette ezt a 2T dízel dolgot. A Szergej becenevű mozdony (M63 ha jól emléxem) is az
2t diesel KRAZ.ultra brutál