Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiscsuka mi ez a hülyeség ?

ronis hívjál fel mert én most nem tudlak ....ha akarsz valamit tőlemesetleg se.....bocsi de nem bírtalak visszahívni ....

amúgy szewasztok
majd holnap okozok valamit meg a következő 3hétben fogok kisérletezni teló állítással sokat, jobb lett de lehete jobb
Mindig hozzáállítod,rájössz arra hamar,ha jó volt előtte
Megyek bizony Mikorra jöttök
Állítsd be az alapjáratot,keress a neten valami leírást róla ha nincs más.A fúvókatűt emeld egy osztással feljebb és úgy próbáld ki,ha javult de még mindíg nem az igazi akkor tedd még egy osztással feljebb a tűt.A fúvókát biztosan nem kell cserélned ha előtte jól ment a gép.
akkor jössz szombaton?
elrontani csak a levegővel lehet? mert ha csak azzal akkor holnap nekiállok
Szánjál rá egy órát,azt jó lesz az Ne 3 hetet várjál
tokod ec után elsz 3hetem hogy megcsináljam
kiementem egy tesztkörre az alapjárat télleg megváltozott hidegen alacsony szépen jár de melegen kurva magas lett érezni h valamivel jobban megy de fűvókacserével vagy tű állítással sztem ebből még sokat ki lehet hozni
akkor sztem visszatezem a régi síktolyatyút versenyig aztán majd utána szarakodok az állítgatásokkal nem vok egy karbiállítómester
Szia!Valószinű hogy az új síktolattyú miatt megváltozott az alapjáratod,ezért indul nehezebben,egy HOZZÁÉRTŐVEL állíttasd be.A megtorpanás szerintem a fúvókatű miatt van,rakd egyel lejebb és próbáld ki,de legelőször be kell állítani rendesen az alapjáratot.
Alapjárati fúvóka, alapjárati levegőcsavar, meg egy kicsit a tű.
és az alsó tartomány mitől függ?
Alapvetően a tű a középső fordulatszám-tartományt befolyásolja, ha azt akarod hogy felül jobban menjen akkor nagyobb főfúvóka kell bele.
valaki aki ért hozzá!
tegna beraktam a mociba az új membránt meg raktam bele egy új síktolatyút is és azt láttam hogy a tű a legfelső fokozaton van( a kis kör alakú cucc a legfelső vájatba van) szóval így kapja a legkevesebb benzint ha jól tudom , elképzelhető hogy fölül jobban menne ha több anyagot kapna? amúgy most annyiban változott hogy indításnál kel egy ksi gázt húzni csak úgy indul be edig ez nem így votl de simn indul meg ha hirtlen lenyelezem akkor megtorpan ez szerintem nem ilen votl eddig ha valaki tud szólni pár okos szót akkor ne fogja vissza magát
nah akkor meek is kondiba kicsit...
nah itt nyugi van
ohh yeeee de még benézek most a városba szal ma nem lesz ebből semmi sem......
További szép napot!
Hüleségeket beszél ez a nő vagy be van rúgva
Nyugodtan kidögölhetel a fűre...tegnap du. láttam bent a városban egy csajt rövidnadrágban...
rendben anya értettem. szia
mentem dolgozni,pááá