Majdnem öt hónap maradt ki. Ugye tavaly októberre fáradt el a vasam. Pénzgyűjtés, motorgenerál, aztán meg az elviselhető hőmérséklet késett. Már alig vártam... Most meg a zasszony jelentette ki, h nehogy azt gondoljam, h minden vasárnap menni fogok... hát dehogynem
az biztos hogy engem nem hoz tűzbe ez a 2t.vs 4t. vita, pont leszarom, a másik nagy kedvencem a melyik a jobb motor, a japán vagy a kötömö, vagy a mittudoménmi
az a legjobb motor amelyik sosem romlik el, nem eszik lofasz benyát sem ,és felmegy mindenhol, tőlem aztán lehet rozsaszinű itáljet is hello kittis matricával, ha neki az tetszik..
mindenki olyan motorral menjen amilyet szeret oszt cső...
Tegnap ahogy visszafelé tökig sárosan áltam a lámpánál, meglepetésemre intett nekem egy busás. Meg is voltam rökönyödve
Annakidején a kawámmal a max olyan 250 körül volt. Már az is iszonyat, akkor már a motorhangot se hallottam, csak a szélsüvítést a sisakban. És a 300 még odébb van innen
De egyébként nem hiányzik. A völgyes-dombos zselici táj bőven kárpótol érte. És itt talán nem mennek keresztül a torkomon
De pl ma egy víkkendes komcsi gyökér lengette felém a kapáját de nem álltam meg megkérdezni hogy most mi ez az akció!Nem szeretnek minket de nem számít!Amúgy ha vetve van valami gaz a szántón mi se megyünk bele pofátlanúl!Megpróbálunk azon a jó szétbaszott kerékjáratos utakon közlekedni!
Egy jó négyté nem hagy a szarba.Vagyis velem még nem tette meg Volt nekem is kétütem meg körülöttem sok embernek van.Jó gépek szeretem őket de nehogymá most azt mondjam jobb a kétté mint a négytéé Bálint megmondta már párszor a frankót!Tökmindegy hogy milyen rommászakadt két vagy négyütem,lényeg hogy tudja tartani a tempót!Zoziék is szeretik az 525-öt ott a környéken!ha ők nem sírnak miatta hát én sem
légy férfi állj a sarkadra, és mond meg a vasárnapbol nem engedsz...
jahh hogy akkor nem ad puncit...
na akkor jön a kisfoka figura, és ügyesen megtanulod az orrodon pörgetni a pöttyös labdát...közben kisfoka hangokat kiadva ..
Majdnem öt hónap maradt ki. Ugye tavaly októberre fáradt el a vasam. Pénzgyűjtés, motorgenerál, aztán meg az elviselhető hőmérséklet késett. Már alig vártam... Most meg a zasszony jelentette ki, h nehogy azt gondoljam, h minden vasárnap menni fogok... hát dehogynem
sorozatos orgazmus,meg ilyenek..
az a legjobb motor amelyik sosem romlik el, nem eszik lofasz benyát sem ,és felmegy mindenhol, tőlem aztán lehet rozsaszinű itáljet is hello kittis matricával, ha neki az tetszik..
mindenki olyan motorral menjen amilyet szeret oszt cső...
Tegnap ahogy visszafelé tökig sárosan áltam a lámpánál, meglepetésemre intett nekem egy busás. Meg is voltam rökönyödve
Annakidején a kawámmal a max olyan 250 körül volt. Már az is iszonyat, akkor már a motorhangot se hallottam, csak a szélsüvítést a sisakban. És a 300 még odébb van innen
De egyébként nem hiányzik. A völgyes-dombos zselici táj bőven kárpótol érte. És itt talán nem mennek keresztül a torkomon
még hideg van ahhoz
Sose megyünk bele a szántásba... max a szélén