Most nemazér, h fényezzem, de az enyém most lett megcsinálva, nem sok pénzbül. És bitang jó... bő nyomaték lent is, könnyen indul, nem eszik sokat... a ráknak kéne négy taktos
Basszus, mikor már a harmadik elfékezett kanyarja után segítettem betolni azt a szart, én is ezt mondtam neki... elsőre jött velünk a srác, mondom neki, h miafaszért jön ide ilyen szarral... aszongya, otthon simán indult... hát először történt meg velem, h más motorja miatt fáradtam el
Üdv mindenki!
Orgazmus ja meg hogy sorozatos?Volt minden mint a bucsuban Crosspálya,Erdő tele gyökér ződdel meg túristával na meg szántóföld minden mennyiségben.A nap végét meg megkoronáztam az utcánk végén aszfalton letettem a gépet az aszfaltra.Nyomta a szikrát mint a csillagszóró!Bassza meg terepen téptem egész nap azt rohadt aszfalton taknyolok el Lekopott a gépről vagy fél kiló alu
Szasztok! Remélem, másnak is volt ma sorozat orgazmusa, nem csak nekem. Voltunk egy bitang jó körön. Kettő kivételével minden mandínerbe egész jól belecsaptam a vasat... az után a kettő után meg felkeltem és mentem tovább
Csudaszép, illatos, hóvirágos volt az erdő... kicsit porzott, de nem volt zavaró... viszont nem volt ma a kátéemek nemzetközi napja. Egy 125 SX kilőtte felfelé az első teló állítócsavarját, egy 250 SXF meg nem akart rúgásra indulni. Meg rengeteget zabált. Mit véccsen vele a srác jövő vasárnapra, van valami tippetek?
még mindig majd megfagyok
szülinapra csak nem leszek beteg
Orgazmus ja meg hogy sorozatos?Volt minden mint a bucsuban Crosspálya,Erdő tele gyökér ződdel meg túristával na meg szántóföld minden mennyiségben.A nap végét meg megkoronáztam az utcánk végén aszfalton letettem a gépet az aszfaltra.Nyomta a szikrát mint a csillagszóró!Bassza meg terepen téptem egész nap azt rohadt aszfalton taknyolok el Lekopott a gépről vagy fél kiló alu
Csudaszép, illatos, hóvirágos volt az erdő... kicsit porzott, de nem volt zavaró... viszont nem volt ma a kátéemek nemzetközi napja. Egy 125 SX kilőtte felfelé az első teló állítócsavarját, egy 250 SXF meg nem akart rúgásra indulni. Meg rengeteget zabált. Mit véccsen vele a srác jövő vasárnapra, van valami tippetek?
orrom az van jó nagy,hála a jó égnek,de nem vasból van