Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát látod bassza meg néha át kell menni a szántáson is ha nincsen út
Most nemazér, h fényezzem, de az enyém most lett megcsinálva, nem sok pénzbül. És bitang jó... bő nyomaték lent is, könnyen indul, nem eszik sokat... a ráknak kéne négy taktos
Szántóföldön mentek? Benne magában a szántásban? Nekeseríccsel
Tehát versenyszerű lesz a zorgazmus... nekem csak hobbim a dolog
Pussz tetőtől talpig... busa ma 300 felett?
Basszus, mikor már a harmadik elfékezett kanyarja után segítettem betolni azt a szart, én is ezt mondtam neki... elsőre jött velünk a srác, mondom neki, h miafaszért jön ide ilyen szarral... aszongya, otthon simán indult... hát először történt meg velem, h más motorja miatt fáradtam el
na jól van alszom
még mindig majd megfagyok
szülinapra csak nem leszek beteg
hát én nem sokat aludtam , 1-kicsit délután
Ez itt nem a reklám helye Nem hiszem hogy a csúcsszuper kéttével jobban éreztem volna ma magam
jó neked , én az előbb , hánytam , megint rám jött a roham , ez a kurva asz ma
Üdv mindenki!
Orgazmus ja meg hogy sorozatos?Volt minden mint a bucsuban Crosspálya,Erdő tele gyökér ződdel meg túristával na meg szántóföld minden mennyiségben.A nap végét meg megkoronáztam az utcánk végén aszfalton letettem a gépet az aszfaltra.Nyomta a szikrát mint a csillagszóró!Bassza meg terepen téptem egész nap azt rohadt aszfalton taknyolok el Lekopott a gépről vagy fél kiló alu
Vegyen egy kétüteműt
nem vagy egyedül tegnap is meg ma is sikerült jót menni de elég mert fáj a bőr a tenyeremen majd szombaton ec n megyek legközelebb
Szasztok! Remélem, másnak is volt ma sorozat orgazmusa, nem csak nekem. Voltunk egy bitang jó körön. Kettő kivételével minden mandínerbe egész jól belecsaptam a vasat... az után a kettő után meg felkeltem és mentem tovább

Csudaszép, illatos, hóvirágos volt az erdő... kicsit porzott, de nem volt zavaró... viszont nem volt ma a kátéemek nemzetközi napja. Egy 125 SX kilőtte felfelé az első teló állítócsavarját, egy 250 SXF meg nem akart rúgásra indulni. Meg rengeteget zabált. Mit véccsen vele a srác jövő vasárnapra, van valami tippetek?
még bírom,nem alszom...kicsit korán van még
nekem már nem kell,szerintem hánynék ha rá kellene gyújtanom
ne is mond , most a munka miatt igen de nem annyit
hát nincs bennetek semmi akaraterő?
nálam is itt van na most bukóváré van
Jani cigizik még?
ááááááááá párommal , családi volt , reggel 3-ig nyomatuk , jó volt az asz mámmal énekelni
fagyi jöhet,attól jön meg a hangom
a gyógyszered itt van nálam
az a banya a szivárvány tetején ugye nem célzás
orrom az van jó nagy,hála a jó égnek,de nem vasból van