Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helloo ismerősök...

A lentlátottak most a hiradó nálam...
azt majd mi fiúk betesszük
gondolom nagyon jó lehet...de most még tartozásom is van úgyhoy...agyvírzek...

de mostmár tényleg lépek ...szewasztok...csácsumi csőtészta csokoládéspalacsinta
a francba....valami merészebbet kellett volna betennem
a több naposba belehalnátok..

vagy de....
a hétközbenit kéne erőltetni..meg szólj hány napos legyen ...gondolom six days
ezt behajtom ám...
azt igérik a rendezők nagyon zorral lesz... amugy nem nagy pénz 75 juro első körben , 10 juro a szállás/ nap.

RBR-re nekem se lenne pénzem sosesem, csak a nevezés 1500 juro... plussz egy kis ezmeg az, gps bérlés ilyesmi, aztán bent van 700 e.ft-ba...
oké..pontosítunk ..de úgy szervezem hogy jó legyen..szólok a kiscsoportnak is
gyerekek sajnos vagy mégse .... de fájó szívvel elhaylak benneteket mert motoroznivalóm akadt a környékbeli fákon

és startolni kék...
addig is csókollak benneteket ..menkjetek moccolni ...mindenkinek jó utat...vigyázzatok magatokra de ez ne menjen a motorozás rovására

na pá
jövő hét második fele,?
néztem már ....pénzem az nincsen
csokolom a pucálodat..
vagy mindkettöt.
erre azért ráérek nagyjából mindíg ....időnk van tejünk van ...miért ne szoptassunk? ...főleg ha pár nappal előtte tudjuk ....mindenképp elviszlek valami kiscsoportosra .....mondtam már , hogy ez rajtad múlik
kimegyűnk erre, nem jössz, ? ápr 30-május2. ugy hivják KIS ROMANIACS. DÉVA little romaniacs. :)
Jól ki kell kötni,vagy a mocit,vagy a csajt
tegnap ki se kellett volna pakolnom a motort, csak inkább kiveszem ha a csaj elviszi a kocsit, tuti eldőlne benne a verda,
mááá megint a kiscspoprtos
szia ronis .........jelentem helyzetem ugyanez
mikor jössz erre is kiscsukát összekaparni ?...leszervezem szállodát
Nemtunni
el kéne menni mostanába arra felétek gurulni egy fincsit., mitszolsz,? hétközbe kiscsoportos.? vagy munkamániás vagy.?
Háj,má tennap bekellett vóna pakolni
hova megy ma Mindenki?