Hát biztos nem kicsi a 192-es a 400-asba!
Az enyémen ugyan FCR van, de 625-ös és most 190-es van benne (és 180-assal is f#szán ment csak nagyon világos volt a gyertya).
igen ha feljebb teszed a zégert akkor lejjebb lóg a tű és később nyit amikor húzod a gázt a levegőhöz képest /súber/ ezzel kevesebb benzin megy be ....de ez részterhelésnél számít azért részterheléstű a neve a súbertűnek hivatalosan ...stopinál ez nem megoldás mert ott elengedett gázzal gurulsz
tehát a súbertű az kisgáztól majdnem nyélig számít aztán csutkán megint nem számít ugyanúgy mint alapon
amúgy mielőtt nekiállsz karburálni nézzed már meg kipufogó meg a gyertya színét mert addig lófasz ......
de szerintem se kicsi a főfúvóka a motorodban ............
de ezer oka lehet egy használt motornál mert az is lehet , hogy valami talált tű is van benne meg egyebek és így valahogy összejött előző gazdinak a karburálás lehet véletlenül......de én mentem a gépeddel és nem volt baja ...még be is indul könyedén hidegen /melegen ....ezeket elkarburálhatod addig , hogy akár be se indul majd ....úgyhogy finoman cserélgess , állítgasd .....miért nem örülsz , hogy megy például ?
Akkor most ide írom hogy az enyémbe raktunk 140-est és nem lett jobb csak tőbbet evett.vissza raktuk 130-asra és emeltűnk az alapjáratin.Az alján még jobban tol. csak nem mindég indul be amikor meleg azzonal indul de 1-2 perc múlva nem csak ha visszább hűl.Valamit valamiért.De szerintem nem menj 150 főlé.
Az enyémen ugyan FCR van, de 625-ös és most 190-es van benne (és 180-assal is f#szán ment csak nagyon világos volt a gyertya).
tehát a súbertű az kisgáztól majdnem nyélig számít aztán csutkán megint nem számít ugyanúgy mint alapon
amúgy mielőtt nekiállsz karburálni nézzed már meg kipufogó meg a gyertya színét mert addig lófasz ......
de szerintem se kicsi a főfúvóka a motorodban ............
de ezer oka lehet egy használt motornál mert az is lehet , hogy valami talált tű is van benne meg egyebek és így valahogy összejött előző gazdinak a karburálás lehet véletlenül......de én mentem a gépeddel és nem volt baja ...még be is indul könyedén hidegen /melegen ....ezeket elkarburálhatod addig , hogy akár be se indul majd ....úgyhogy finoman cserélgess , állítgasd .....miért nem örülsz , hogy megy például ?