Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szemét a jappán
hát azt nem mondanám hogy betegre keresem magam erre délen nem annyi a kereset mint felétek.
Érdekes az enyém a 130-assal is fasza. Ja az japó.
punnyadok a tv előtt...gyertya holnap lesz cserélve kipun mit nézzek? milyen szinű legyen? áhh fasz se tudja,majd Kishapsi belövi télen
ez a kamionosok szomorú élete ...de legalább betegre keresitek magatokat
Hát biztos nem kicsi a 192-es a 400-asba!
Az enyémen ugyan FCR van, de 625-ös és most 190-es van benne (és 180-assal is f#szán ment csak nagyon világos volt a gyertya).
Jó van na gondótam én csak hirtelen nem tudtam mit írni.
gyurika vajon karburál most lent a pincében ?
Ma bekellett bikázni a ződemet megsértődőtt hogy majdnem 3 hete nem volt beinditva.
tudom ...csak megszólítottalak
nekem szót be
Semmi nem neked írtam neked ilyet nem írnák.
132-tól 142-ig írja a gyár nekem igy jó és kész.
mi van kamionos?
de pont jó volt bele... mtxembe is ekkora volt de abba picike volt nagyon, mert az meg 180as volt...
Na látod az a te bajod.
mikor csinálják meg ezt a patkány oldalt már végre valaki bárki akárki ...alig enged fel meg ledobál a ku... anyját!
nsrembe volt 132es fúvóka, érdekes
igen ha feljebb teszed a zégert akkor lejjebb lóg a tű és később nyit amikor húzod a gázt a levegőhöz képest /súber/ ezzel kevesebb benzin megy be ....de ez részterhelésnél számít azért részterheléstű a neve a súbertűnek hivatalosan ...stopinál ez nem megoldás mert ott elengedett gázzal gurulsz

tehát a súbertű az kisgáztól majdnem nyélig számít aztán csutkán megint nem számít ugyanúgy mint alapon

amúgy mielőtt nekiállsz karburálni nézzed már meg kipufogó meg a gyertya színét mert addig lófasz ......
de szerintem se kicsi a főfúvóka a motorodban ............
de ezer oka lehet egy használt motornál mert az is lehet , hogy valami talált tű is van benne meg egyebek és így valahogy összejött előző gazdinak a karburálás lehet véletlenül......de én mentem a gépeddel és nem volt baja ...még be is indul könyedén hidegen /melegen ....ezeket elkarburálhatod addig , hogy akár be se indul majd ....úgyhogy finoman cserélgess , állítgasd .....miért nem örülsz , hogy megy például ?
Előszőr ne a subert álligasd ha nem a fúvokát cserélgesd.
Akkor most ide írom hogy az enyémbe raktunk 140-est és nem lett jobb csak tőbbet evett.vissza raktuk 130-asra és emeltűnk az alapjáratin.Az alján még jobban tol. csak nem mindég indul be amikor meleg azzonal indul de 1-2 perc múlva nem csak ha visszább hűl.Valamit valamiért.De szerintem nem menj 150 főlé.
jaja, akkor kerülj lejebb a súber(nem tom hogy írják ) és akkor megy beljebb a fúvókába, ergo kevesebbet kap...
de most jól írtam nem?
ez már sose fogod megjegyezni
de szerintem is kurva sok a 192.... merre tegyem a zégert h kevesebbet kapjon? feljebb nem?