na a beállítás úgy helyes ha alul a főtengelyrögzítőcsavart kiveszed és levéve az alátétet róla visszatekered óvatosan de ez se magától találja el a pozíciót ...
te valószinűleg eltaláltad mert meg lehet enélkül is csinálni ....
gondolom kivetted a gyertyát és megkerested azt a felsőholtpontot ahol van hézag .../amennyire ezt pontosan közölted meg akkor jó a beállítás/itt tudnád betekerni a csavart /
ha a másik holtpontot találtad volna meg akkor és úgy csináltad volna meg nem menne a motor...
skyro nem vagyok egy nagy szakértő de add kölcsön 1körre bátyámnak volt 250 es yz je friss dugóval(mi cseréltük) szóval az télleg új volt és tudom hogy hogy ment de ha nagyon pontos akarsz lenni akkor gurulj le eperhez neki van kompresszió mérője
kompresszió van benne nyomaték is
dugót hát... előző gazdálya aztmondta hogy 7 éve (azthiszem 7et mondott) nála van a motor később kiderült hogy serofozo motorja volt aki 2 éve adta el és nemtudom hogy Zoli cserélt-e benne dugót megkell kérdezni előző gazdája aztse tudta, hogy hogyan kell kiszedni a légszűrőt...
Haverommal belőttük a szelephézagokat.Jah még mindíg ez a téma nálam de faszom viszi ezért szervízbe.0.13 ra állítottuk a szívót meg a kipufogót is!Szépen indul jár stb..szóval siker.Azóta mentem vele egy 500KM-et kb de tuti!De múlthéten leugattak hogy nem úgy kell csak hogy berugókarral megjáratotd és felsőholtpontot keresel hanem valami csavart a blokk alján be kell tekerni a főtengelybe Meg azt mondta így nem pontos a beállítás.Na most mi az igazság?
ha a havat felszedik az utcába és nemcsúszik el a gumi akkor lemegyek!
te valószinűleg eltaláltad mert meg lehet enélkül is csinálni ....
gondolom kivetted a gyertyát és megkerested azt a felsőholtpontot ahol van hézag .../amennyire ezt pontosan közölted meg akkor jó a beállítás/itt tudnád betekerni a csavart /
ha a másik holtpontot találtad volna meg akkor és úgy csináltad volna meg nem menne a motor...
és honnan volt 0.13 as hézagmérőd?
amúgy 0.12 a hézag ...de nem számít
dugót hát... előző gazdálya aztmondta hogy 7 éve (azthiszem 7et mondott) nála van a motor később kiderült hogy serofozo motorja volt aki 2 éve adta el és nemtudom hogy Zoli cserélt-e benne dugót megkell kérdezni előző gazdája aztse tudta, hogy hogyan kell kiszedni a légszűrőt...
a dugóról érdeklődtem ..mi lehet a motor mechanikai állapota...
van benne rendesen kompót?
mikor cseréltél dugót ill. előző gazdi ? tudni ?
vagy a karbival van a gond vagy kell egy új dugó
persze lehet úgy se de nagyobb az esélye