Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mérget ne vegyél rá. . .
Konkrétan fingon sincs,de sztem biztos az,mert most rakták bele a janiék......
Milyen gyertya van benne?
Denso?
Az a gyári. . .
De olyan mintha egyszerűen elégne a gyertya......idáig 3gyertyát evett meg........,tehát szinte biztos h ha most beleraknánk egy másik gyertyát,akkor elindulna!Csak arra kéne rájönni h mitől csinálja ezt(túlvezérlés......?)
Semmi.....
Nem,mert "a motorja teljesen jóvolt,hozzá se kellett nyúlni"
Tehát ebbe az egészbe az a legrosszabb,h ősök egy idejig még tűrik,de nemfogják ezt sokáig finanszírozni.......(mert most fizettünk 86ezer ft-ot!)
A motorján csináltak valamit?
DE a gyertyát nemis értem h mivel húzták ennyire rá,mert már mindennel próbálkoztam,de egyszerűen nembírtam levenni......
NA most ki is megyek hátha beröffen!
Pedig jó lenne ránézni a gyertyára. . .
Várd meg amíg lehűl és próbáld meg indítani. . .
lehet belevert a gyertyába a dugó?
igen én kevertem.....!(hát ugye úgyvan h 2%-szóval szóval 20 literbe nyomtam 4deci olajat......
Jah és Janiék sajna úgy rászorították a gyertyát,h nemtudtam leszedni (gyertyakulcsom is totál elhajlott...)
Milyen keveréket nyomtál bele?
Ugye Te keverted?
gyertya?
Hát megtankoltam,utána pöcre elindult,2percig melegítettem,s utána leállt hát és utána meg már nuku.....
Mi a f*sz lehet a baja?
Rendicsek!
ha benézel akkor tali,latoninál leszek 3 felé...ha bármi közbe jön dobok rád egy smst.
Viszek sisakot. . .
Szólj a mentőknek! ! !
Viszem Kedvesemet a barátnőjéhez, mennem kell Lőrincre a CO gépemért, utána jövök vissza. . .
Ez kb 3 körül lesz. . .
Akkor tali?
begébe is? tali? még úgyse láttad a gépet...
Azért vigyázz magadra!
Fél 2 kor indulunk mi is Pestre. . .
Csak tankolás után?
Ha van benne benya és hideg a motor, úgy beindul és fasza?
ktm lecsutakolva,elvileg menet kész...3kor indulok a begébe
Banyek. . .
Jani nemtudod h mi a fasz baja lehet már megint a motornak?(mindig tankolás után csinálja azt h:beindul,elkezd bebukni és utána leáll,s aztán meg az istennek nem akar beindulni......rugtam rugtam.....aztán szétszedtem,h hátha elektronika,de nem,aztán leengedtem a karbit,hát ezse segített.......! Nagyon remélem h nincs nagy baja,mert ugye egy hete hoztuk ki a szervízből,s hát nemvolt két forint.......!)
ötlet?
Akkor jó a reggel.
reggelt,van 90 oldal töri tanulni valóm.3 oldalon már túl vagyok aztán majd megyek be a csiki begébe 3 körül...