Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóó reggelt.
hy...megmostmár énis
csak én vok.
HEJJ
nekedis.
Jóéjt!
Holnap motorozás. . .
najó,remélem nem lesz gond...ha nagyon ugrándolós lesz akkor előbb utóbb műtét.de remélem nem...szimplán vigyáznom kell rá+erősíteni.
a lábam 6hétig volt gipszben
jo szaga volt
nekem könyök tőrésem volt hónalj gipszel na az brutál volt.
képzeld el a kezem milyen büdös volt 4hét gipsz után, bár az nem volt olyan durva mert az télen volt
2-3éve meg nyár elején volt 3 hétig. na az után kevésbé volt illatos.
Na az bizti mert az unoka bátyám vízi polózot és aszem azse várta meg hogy meg gyogyuljon és a végén már csak ügyelet vissza ránt és már ment csinálta tovább a dolgát.
doki mondta h minden rendben...majd rá 2 napra már nem volt rajtam a kötés mer már büdös is meg koszos is,meg tudom úgy tartani a karomat...azé napközben suliban üldögélek,ott is pihentetem..meg a motorozásnál se fáj végülis...na mind1,ezután tuti könnyebben ki fog majd ugrani...
na ja,én 1 hét után levettem a kötést
tudom, volt már eltörve a csuklóm. én se birtam itthon ülni, igaz ott azért tart a gipsz
tudod milyen szar itthon ülni és nem tudsz semmit csinálni...pff... te se bírnád ki
igaz mondani könnyebb, mint otthon ülni mikor épp nem is fáj az ember válla
remélem még nem gáz. ...pihentettem egy hétig,majd kinyújtottam a kezemet,de még nem mozog teljsen a vállam...még 1 hét pihi aztán lesz ami lesz,max megműtik 1x
Na ez az de te gyorsabb voltál.
már nem azzé nekem teljesen mindegy hogy rendbe jőn-e a válad vagy nem csak 17 évesen elkezdeni ilyennel kinlódni. Szerintem nem érdemes ha pihensz nem maradsz le semmiről.
azért óvatosan, kár lenne egy életre elcseszni a vállad
inkább most böjtölj kicsit mint 60 évesen egy szatyrot ne tudjál felemelni.
tudom sajna...van ez így 1 hétig pihentettem,de most is csak addig játszom amíg nem fáj ha fáj akkor egyből pihi. csütörtökön megmondja majd a röngten h mi a helyzet.
azért ez szerencse
nincs gond jól meg értjűk egymást.