képzeld el a kezem milyen büdös volt 4hét gipsz után, bár az nem volt olyan durva mert az télen volt
2-3éve meg nyár elején volt 3 hétig. na az után kevésbé volt illatos.
Na az bizti mert az unoka bátyám vízi polózot és aszem azse várta meg hogy meg gyogyuljon és a végén már csak ügyelet vissza ránt és már ment csinálta tovább a dolgát.
doki mondta h minden rendben...majd rá 2 napra már nem volt rajtam a kötés mer már büdös is meg koszos is,meg tudom úgy tartani a karomat...azé napközben suliban üldögélek,ott is pihentetem..meg a motorozásnál se fáj végülis...na mind1,ezután tuti könnyebben ki fog majd ugrani...
remélem még nem gáz. ...pihentettem egy hétig,majd kinyújtottam a kezemet,de még nem mozog teljsen a vállam...még 1 hét pihi aztán lesz ami lesz,max megműtik 1x
már nem azzé nekem teljesen mindegy hogy rendbe jőn-e a válad vagy nem csak 17 évesen elkezdeni ilyennel kinlódni. Szerintem nem érdemes ha pihensz nem maradsz le semmiről.
tudom sajna...van ez így 1 hétig pihentettem,de most is csak addig játszom amíg nem fáj ha fáj akkor egyből pihi. csütörtökön megmondja majd a röngten h mi a helyzet.
Holnap motorozás. . .
jo szaga volt
2-3éve meg nyár elején volt 3 hétig. na az után kevésbé volt illatos.
inkább most böjtölj kicsit mint 60 évesen egy szatyrot ne tudjál felemelni.