tyűű geca..most értam haza...kb fél 9 óta motoroztam...
ugráltam,forgolódtam egynyomos mandínerekbe...asszem jó lesz a holnapi verseny...
már csak ezt a hatalmas erőt kell mexoknom
Már végeztem, köszi!
A 250 Sx "97-es volt...Nagyon erős, dinamikus motorral.Bárminrk neki lehetett menni vele, bírta.
Sztem könnyű, jól kezelhető, nem szervízigényes, egyszerű, erős (talán nekem túl erős) mocc volt.
A GS 300 kicsit öregeb: "92-es.Alig mentem vele, de ha a power benyit, eszméletlenül megy. Az is jó, hogy a KTM-hez mindig kapsz alkatrész és -bár állandóan fejlesztik- a régebbi blokkok echte ugyanazok , mint a későbbiek.
Nekem a pl a 92-es blokk ugyanolyan mint a 97-es....
Gabikám, TUDOM JÓL.....
De rajat kívűl senki....
Csak azt szerettem volna mondani hogy ha nem lenne annyi elfogult versenyző az Erzberg rodeón, akkor sok-sok GG ott lenne az élbolyban..
Na akkor kukkantsd meg hogy ki nyert és MILYEN motorral a red bull hare scramble (erzberg) versenyen.... 2002 Christan Pfeiffer GG400! 2004-2005 szintén Chris GG250
Na erröl ennyit...
Igen, ha 2T, akkor gondolkodás nélkül Gasgas EC 300....
Egyébként veri a KTM-et....
Erzbergben sem azért sorra GG nyer mert nem jó, csak ott a sok stájer mind KTM-et vesz...
Az enyém is BEHR, Pirelli gumikkal...
Az enyém küllőzve, gumival, féktárcsákkal (elöl 320-as), lánckerékkel, átalakítóval, elsó (gyári) SM sárvédővel van....
Bocs mindenki, de ha választanom kéne a GG450, meg az exc 450 között, nem gondolkodnék. A narancsot választanám... Evvan
Én átéerzem amit Andris is leírt...
De a 2t-be van az okosság....
Nem tom, egyfolytában itt lógok az emeleten...
ugráltam,forgolódtam egynyomos mandínerekbe...asszem jó lesz a holnapi verseny...
már csak ezt a hatalmas erőt kell mexoknom
Én itthon vagyok és pihenek
Mizujs,fiszik a "lánctalpasokat"?
áhhh én nem is tudom mi lesz ha nem jutok el tatabányára
Csak én melózom...
A 250 Sx "97-es volt...Nagyon erős, dinamikus motorral.Bárminrk neki lehetett menni vele, bírta.
Sztem könnyű, jól kezelhető, nem szervízigényes, egyszerű, erős (talán nekem túl erős) mocc volt.
A GS 300 kicsit öregeb: "92-es.Alig mentem vele, de ha a power benyit, eszméletlenül megy. Az is jó, hogy a KTM-hez mindig kapsz alkatrész és -bár állandóan fejlesztik- a régebbi blokkok echte ugyanazok , mint a későbbiek.
Nekem a pl a 92-es blokk ugyanolyan mint a 97-es....
De rajat kívűl senki....
Csak azt szerettem volna mondani hogy ha nem lenne annyi elfogult versenyző az Erzberg rodeón, akkor sok-sok GG ott lenne az élbolyban..
Na erröl ennyit...
Most búcsúztattam el Janit, megy bemutatózni....
Én meg rohadok a CSB plázában....
De most megyek enni....
Egyébként veri a KTM-et....
Erzbergben sem azért sorra GG nyer mert nem jó, csak ott a sok stájer mind KTM-et vesz...
Az enyém küllőzve, gumival, féktárcsákkal (elöl 320-as), lánckerékkel, átalakítóval, elsó (gyári) SM sárvédővel van....
Én átéerzem amit Andris is leírt...
De a 2t-be van az okosság....