Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is akarsz majd visszaülni a KX-re.....
genya...
Nem tom, egyfolytában itt lógok az emeleten...
tyűű geca..most értam haza...kb fél 9 óta motoroztam...
ugráltam,forgolódtam egynyomos mandínerekbe...asszem jó lesz a holnapi verseny...
már csak ezt a hatalmas erőt kell mexoknom
Amúgy hello mindenkinek...
Szeva Andris!

Én itthon vagyok és pihenek

Mizujs,fiszik a "lánctalpasokat"?
hááát....megnézzük a Skyeurope-on!
megnyugodhacc nem csak te nem motorozol sajnos énis itt rohadoka tetves gép elött....
áhhh én nem is tudom mi lesz ha nem jutok el tatabányára
na mi van, mindenki motorozik?
Csak én melózom...
nincs mit...
Kösz az infot
és te neki mernél menni Erzbergnek egy 4T GG-vel?
2 kiló környéke
Már végeztem, köszi!
A 250 Sx "97-es volt...Nagyon erős, dinamikus motorral.Bárminrk neki lehetett menni vele, bírta.
Sztem könnyű, jól kezelhető, nem szervízigényes, egyszerű, erős (talán nekem túl erős) mocc volt.
A GS 300 kicsit öregeb: "92-es.Alig mentem vele, de ha a power benyit, eszméletlenül megy. Az is jó, hogy a KTM-hez mindig kapsz alkatrész és -bár állandóan fejlesztik- a régebbi blokkok echte ugyanazok , mint a későbbiek.
Nekem a pl a 92-es blokk ugyanolyan mint a 97-es....
mennyié?
Gabikám, TUDOM JÓL.....
De rajat kívűl senki....
Csak azt szerettem volna mondani hogy ha nem lenne annyi elfogult versenyző az Erzberg rodeón, akkor sok-sok GG ott lenne az élbolyban..
Na akkor kukkantsd meg hogy ki nyert és MILYEN motorral a red bull hare scramble (erzberg) versenyen.... 2002 Christan Pfeiffer GG400! 2004-2005 szintén Chris GG250
Na erröl ennyit...
jo lesz utána is jo étvágyat
Kérdésem lenne Andris! Neked a Ktm 250 es ktm mikori évjárat volt? és 2- 4 t ? Kritikát illetve tanácsot légyszives mondj rola . Ha nem gond
Ja, JÓ reggelt mindenkinek!
Most búcsúztattam el Janit, megy bemutatózni....
Én meg rohadok a CSB plázában....
De most megyek enni....
Igen, ha 2T, akkor gondolkodás nélkül Gasgas EC 300....
Egyébként veri a KTM-et....
Erzbergben sem azért sorra GG nyer mert nem jó, csak ott a sok stájer mind KTM-et vesz...
Az enyém is BEHR, Pirelli gumikkal...
Az enyém küllőzve, gumival, féktárcsákkal (elöl 320-as), lánckerékkel, átalakítóval, elsó (gyári) SM sárvédővel van....
Morgen!
Zoozee,sajnos még nem jött semmi,nem tudom mire várnak!
Bocs mindenki, de ha választanom kéne a GG450, meg az exc 450 között, nem gondolkodnék. A narancsot választanám... Evvan
Én átéerzem amit Andris is leírt...
De a 2t-be van az okosság....
Mikor jössz?