Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak azért szoltam közbe, nehogy vitázni kezdj magaddal.
Nem nem csak elszorakoztatom magam.
önveszélyes vagy
Semmi csak írogatok magamnak.
Mizu veled?
Szeva.
Hello senki.
Szerintem ennyi idő allatt nem nem húzodik vissza(vagy hogy szokták mondani) az izűlet. Egy nagy bátyámnak is kiugrott aztán az se várt és aztán rendszeresen kiugrott a válla ha meg erőltette egy kicsit.
jah,mér?
neked kiugrott a válad?
vazzeg,tudtam stoppiezni,nem fáj a vállam az xtvel...ktmmel még igen vhogy megoldom majd
Valami ilyesmi. . .
A kis pöcsös rohant, meg rohant, aztán szétcsúszott 1 perc alatt. . .
És habbal jó versenyre is?
nekűnk régebben volt egy fehér pulink azzal biciklivel mentűnk 2km-ig mint a bolond ugy szaladt húzta biciklit haza fele meg lépésben mentűnk otthon meg kiítta a tálját kéccer.
tele van habbal,szal nem defektes
Kipurcantak. . .
Egy órát sétáltunk, a kisebbik meg lusta és már minden baja volt a végére. . .
defektesen akarsz menni a versenyen?
holnap lesz nyársapáton
Kutya kifáradt?
Lacival mentünk együtt... ő jött a ktmjével...hát nem tom,enyém jobb,övé nagyon füstöl.
Akkójóvanakkó! ! !
A válladra vigyázz!
Faisst! Mikor lesz verseny? (és hol?)
gecijóót motoroztam az xtvel.jejejejeje
na hazatértem megint a motorozásból...már ugy összeszoktam a géppel,mintha mindig is az enyém lett volna
se csőrös ugrások se gyertya
mandínerbe kurvajól befexik
csak az a kurva defekt nem kellett volna...gyorsan hozattam muterékkal defektjavító habot...most nincs idő meg mód arra hogy belsőt cseréljek...majd talán holnap,vagy hétfőn
annyira elfáradtam hogy nagyon...
de most levezetésképpen átmegyek bratyómhoz lazítani a másik piros vaddisznóval vagyis a vespával
szevasztok
a-a... de azért köszi...nem vagyok most eleresztve...lehet lesz 1 biznisz ami összejön és akkor talán de az majd csak télen lesz,ha lesz...vki majd csak megveszi 54es amúgy is nagy rám
Neked 100e

Nah?