Szerintem ennyi idő allatt nem nem húzodik vissza(vagy hogy szokták mondani) az izűlet. Egy nagy bátyámnak is kiugrott aztán az se várt és aztán rendszeresen kiugrott a válla ha meg erőltette egy kicsit.
nekűnk régebben volt egy fehér pulink azzal biciklivel mentűnk 2km-ig mint a bolond ugy szaladt húzta biciklit haza fele meg lépésben mentűnk otthon meg kiítta a tálját kéccer.
na hazatértem megint a motorozásból...már ugy összeszoktam a géppel,mintha mindig is az enyém lett volna
se csőrös ugrások se gyertya
mandínerbe kurvajól befexik
csak az a kurva defekt nem kellett volna...gyorsan hozattam muterékkal defektjavító habot...most nincs idő meg mód arra hogy belsőt cseréljek...majd talán holnap,vagy hétfőn
annyira elfáradtam hogy nagyon...
de most levezetésképpen átmegyek bratyómhoz lazítani a másik piros vaddisznóval vagyis a vespával
szevasztok
a-a... de azért köszi...nem vagyok most eleresztve...lehet lesz 1 biznisz ami összejön és akkor talán de az majd csak télen lesz,ha lesz...vki majd csak megveszi 54es amúgy is nagy rám
A kis pöcsös rohant, meg rohant, aztán szétcsúszott 1 perc alatt. . .
Egy órát sétáltunk, a kisebbik meg lusta és már minden baja volt a végére. . .
A válladra vigyázz!
Faisst! Mikor lesz verseny? (és hol?)
se csőrös ugrások se gyertya
mandínerbe kurvajól befexik
csak az a kurva defekt nem kellett volna...gyorsan hozattam muterékkal defektjavító habot...most nincs idő meg mód arra hogy belsőt cseréljek...majd talán holnap,vagy hétfőn
annyira elfáradtam hogy nagyon...
de most levezetésképpen átmegyek bratyómhoz lazítani a másik piros vaddisznóval vagyis a vespával
szevasztok
Nah?