Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te láttad már az új gépet? Adatlapomon van róla kép!
Pápán egy lakótelepen.
Mikor ideköltöztünk (nem Pest), akkor még az erdő szélén laktunk...mostanra meg kivágták az erdőt és tele van új házakkal...így kell mennem vagy 500 méter, hogy az erdőbe érjek.
Hol is laksz pontosan?
Egyébként tényleg jó ott lakni...télen előszeretettel nézegetjük a konyhaablakból az őzeket,nyuszikat,rókákat. És jó madárcsicsergésre ébredni.
Még nem. Pedig a szemetet levinni sötétben nem egy életbiztosítás.
Az már derék! Nekem egy Anyagszerkezettan lesz fél2-kor
Ma megyek haza és holnap jövök fel!
Jó neked sutyi Nekem ma lett volna 3 szilárdságtan 3 épület dokumentáció meg 1 betonozási óra jah meg angol !
Sziasztok!
Erdőszélén a legjobb lakni Sutyi mikor tudnád felhozni a gummát?Havert megkérdem ma de szerintem kell neki tuti!
Nem tudom hogy sikeült ez de 3. nap vettem észre mikor a garázsba besütött a nap és belenéztem a kipufogoba hogy nem látom a perforált csövet csak a gyapotot. Mondom be indittom bisztos majd kiköp egy kis darabot. Nem köpött ez semmit. Fogtam belenyultam hosszú csavarhúzóval és azzal feszitettem vissza a helyére a perforált csövet. Utánna beinditottam egyből egészséges hangja volt a jószágnak
Én ma bemegyek arra az egy órára, ami ma lesz, utána hazarobogok...szerdán vizsgázok A-ból, majd 2-3 felé jövök vissza, mert este buli lesz
Jó reGGelt

KIvettem ma egy szabadnapot a suliba Utálatos a keddi órarend! Képzeld döme rájöttem a motor csörgésének okára! A motor összerakásánál haverom tette össze a hátsó dobomat. Ugy csusztatta bele a gyapotba a perforált csövet hogy valahogy félre ment és nem a dob végkupakjába csuszott bele hanem félre!
És senki nem vonszolt még be az erdőbe?
Re GG elt! Nálunk is úgy fúj reggel 7 óta, hogy aludni se tudok...zörög össze vissza.
2előadás...nincs szeminárium
persze,no suli....inkább csak lusta vagy bemenni.
orkááán de ma itthon alszom..no suli
Okádsz?

Vagy orkán?
reggelt itt is okán van
Nálunk reggel a parkoló megint tele volt hatalmas faágakkal...éjjel 2 óta fent vagyok,mert nem tudtam aludni,annyira süvített a szél és hallottam hogyan recsegnek az erdőben a fák .....szerencse,hogy erdőszélen lakom.
Helyesbítek, 100 Km/h!
Mindjárt kidől a fenyő a ház előtt!
Reggeltet.

Csodálatos időnk van.
Dorog, 80Km/h szél, de a hajam rendben!

Csak a szakállamat fújja ez a szemét szél. . .
Grat MEster !