Mikor ideköltöztünk (nem Pest), akkor még az erdő szélén laktunk...mostanra meg kivágták az erdőt és tele van új házakkal...így kell mennem vagy 500 méter, hogy az erdőbe érjek.
Nem tudom hogy sikeült ez de 3. nap vettem észre mikor a garázsba besütött a nap és belenéztem a kipufogoba hogy nem látom a perforált csövet csak a gyapotot. Mondom be indittom bisztos majd kiköp egy kis darabot. Nem köpött ez semmit. Fogtam belenyultam hosszú csavarhúzóval és azzal feszitettem vissza a helyére a perforált csövet. Utánna beinditottam egyből egészséges hangja volt a jószágnak
KIvettem ma egy szabadnapot a suliba Utálatos a keddi órarend! Képzeld döme rájöttem a motor csörgésének okára! A motor összerakásánál haverom tette össze a hátsó dobomat. Ugy csusztatta bele a gyapotba a perforált csövet hogy valahogy félre ment és nem a dob végkupakjába csuszott bele hanem félre!
Nálunk reggel a parkoló megint tele volt hatalmas faágakkal...éjjel 2 óta fent vagyok,mert nem tudtam aludni,annyira süvített a szél és hallottam hogyan recsegnek az erdőben a fák .....szerencse,hogy erdőszélen lakom.
Erdőszélén a legjobb lakni Sutyi mikor tudnád felhozni a gummát?Havert megkérdem ma de szerintem kell neki tuti!
KIvettem ma egy szabadnapot a suliba Utálatos a keddi órarend! Képzeld döme rájöttem a motor csörgésének okára! A motor összerakásánál haverom tette össze a hátsó dobomat. Ugy csusztatta bele a gyapotba a perforált csövet hogy valahogy félre ment és nem a dob végkupakjába csuszott bele hanem félre!
Vagy orkán?
Mindjárt kidől a fenyő a ház előtt!
Csodálatos időnk van.
Csak a szakállamat fújja ez a szemét szél. . .