Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk azért is ugatnának az erdészek.Tele van az erdő kidőlt fával nálunk.Ha el lehetne vinni akkor már mennék is ki stihl-el azt több évre elegendő fát összevágnék
Én meg feltankoltam a láncfűrészt.
Csak dőljön ki a környéken egy fa! Már viszem is tüzelni!
Pont ezért nem vele csináltattam volna, hamár nem vállalta garanciában!
Hű emberek mekkorát motoroztam Előttem dőlt ki kb 50m-re egy marha nagy fa
Szerintem is, de nem akarta ingyen megcsinálni...
Nem mondtad, hogy lopta...
a levegőt beállitottam de azt a cines dolgot most lemegyek a garázsba és megcsinálom
Szerintem ez a lehetőség csak ismerősöknek áll(t), semmiképp nem akarnék visszaélni a kolléga bizalmával...
Az utolsó 50 szerintem a Győrfi hibája volt. . .
Amit mondtam, megcsináltad?
Elhiszem, most mindenhol zűr van...az én szüleim is vakargatják rendesen a fejüket, hogy hogyan tovább...De kitartás, lesz ez még így se!
Az itteni MX2 versenyen kivetel nelkul csak 4T-ket lehettett latni...illetve egy KTM 250-es volt, de a srac rongya vert mindenkit vele...
Oh, en megvagyok...most jar le a 6 (!) honapos probaidom a cegnel, vegre emelik a fizum...nem egyszeru egy fizetesbol berelni egy lakast, eltartani egy autot, fizetni a rezsit, etetni 3 embert es meg a hazai bankoknak is fizetni a torlesztot...peldaul egy olyan motorert, amit hasznaltam 4 honapig es eddig mar 2 millioba van...
Hú, az elég jó...nekem is szólhatsz, ha tudsz ilyeneket. Elég nagy lett mostanra a csapat és mindenki 2t-vel tolja...váltó, motor, hal...ilyesmi olajak érdekelnek
Múltkor én is 6 l Elf 2T olajat vettem (ismerőstől, 2e/liter )...kicsiben nem játszunk
Veled miújság?
Gas Gas-ra 120-at költöttem 1 év alatt, szerintem többe ez se fog kerülni...
Jo fiu..
Betáraztam...van otthon 5 lityó Castrol Power 1, meg van még 2 liter Repsol váltóolaj, meg szerintem még a Motorexesből is kijön 1 csere
Na meg dugo, hajtokar, csapagyak....
Viszont van egy vadallat geped, ami "picit" erosebb...
Szia!

fasza a gep, gratula!
Viszont mostantol kicsit meg fog emelkedni az olajra koltott penzed...valtoolaj, motorolaj, stb....
Aha!
Hűűű,Sutyi, gratulálok hozzá! Remélem beválik ez a gép.
Beszámították a GG-t?