Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sutyi!
Küldi még a linkeket ez a szarhalmaz?
azért bírsz felkelni mert nem iszol eleget....
Éhes makkal a kezedben disznókat álmodsz
Éhes makk disznóval álmodik.
hellotok

-Hogy hívják az öltönyös cigányt?
-?
-Vádlott,kérem álljon fel...

Biztos...viszont így olyanra csinálod, amilyen neked kell, nem ahogy a buzi tervezőnek tetszik vagy ahogy a köcsög gyártónak olcsóbb...
Kell venni egy DRZ blokkot meg egy 2000-utáni crossgépet blokk nélkül azt beleépíteni! Csak lehet többe lenne a móka minthogy venne az ember egy normális endurót!
kicsit sok lett az így is...
Ha nem találtam volna nekem tetsző 2T-t, akkor valami olcsó, lepattant berúgós DRZ-t veszek és a blokk-váz kivételével fullra átépítem (+ blokkfelújítás)...mondjuk lehet hogy így is előbb-utóbb így is motorépítés lesz a vége, mert kurvárakibaszottul hiányzik a túrázás...
Jaja monjuk Dömének persze hogy GG mivel ott dolgozik Nekem is gyakorlatilag azért van KTM mert 5km-en belül megkapok mindent a géphez(Zsembery,Universalmotor).Négyütemben nem hiszem hogy mást vennék.
Meg mondjuk szopás GG-nál hogy mindent ami márkaspecifikus cucc dömééktől kell rendeni...még ha van is a polcon nekik, akkor is pár nap és többezer Ft pluszban mire hozzád kerül...KTM-nél meg ha minden kötél szakad, Tbálintra még BKV-val is ki tudok menni és azonnal hozhatom a cuccot...nálam igazából ez volt a legfőbb érv ami miatt harmadszorra is narancssárga motort vettem...
Az teljesen igaz hogy a Gas Gas olcsóbb átlagban a KTM-nél.Ahogy néztem kb olyan 200ezerrel.De négyütemben megbízhatóbb az EXC.Legalább is a régebbi tipusok ahogy hallottam 2005-ig.
nem a felkeléssel van a probléma , volt hogy egy átbulizott éjszaka után 5 után feküdtem le 8 kor meg ott voltam időben a tavaszmező utcában
Nekem is holnap 8-5-ig gyakorlatom lesz, de fel tudok kelni
Na, már megint csak a vedelés
Terminusz GrandHotelban lakom XIII.

holnap 8tól négy 4db matek gyak meg egy mecha gyak
gyakran így sem vágom mi van nem hogy még sok sör után
És merre laksz? Én XX. kerület. Gyere ma a Morrison's 2-be és iszunk egy sört, vagy sokat
Jaaaa, már vágom Csak kicsit nehezen esett le, mert utálok olvasni Amúgy Sándor.
Az meg ki? A neveket nem tudom...
BMF BÁNKI

anyagtudomány jegyzőkönyvet kéne írnom csak kicsit megakadtam
Rejtő Jenő szakra jársz? Akkor Piszkos Fred a kapitány?
Nekem nem ez kell
Hali lemaradt...szóval hali! És te?