Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Terhes a csajod?

Ma mennyire genya vagyok!
Remélem szombaton örömhírrel szolgálhatok, de még nem akarok elkiabálni semmit
Nem...
Hogy ne vigyenek annyi drogot?
Kiscsaj...én meg nem vagyok nagyigényű, beérem kicsivel is
Ő még nem csaj, csak kislány
Huginak mondjad hogy látogasson meg
Csajok! Több szexet Daninak!
Ja, hogy te anyatejért jársz Akkor elég sok helyre el kell menned, hogy megteljen az erszényed
Ezt a csajoknak mondjad...
oránként egy liter tej a fogyi, brutális xxl-es nöi cicikböl,
sorry de a héten nem biztos hogy el tudom kűldeni a rendelést, csűtörtök-péntek World Dog SHOW Bratislava, kicsit sűrű a program,

jövő héten elintézem tuttira.
Ha mész a tejért meg a kenyérért és levágod az utat a völgyben, akkor mennyire jön ki óránként a fogyasztása?
hello ronis mi a helyzet a membránnal?
dejo neked hogy két szezonon keresztűl ösztöl tavaszig kihuzod egy gumival,,

nekem eddig csak az idén leszaladt 4 db michelin ac-10 , egy mitas c-16, és most felraktam egy régen tartalékba eltett egyszer használt mitas c-10-et

igaz hogy én hetente,másfél hetente elfogyasztok egy bekevert 30 lityis kanna benyát,

rohadt bolt messze van mint állat,és folyton elfogy a tej kenyér készlet itthon,
Kevesebb drog, több szex.
Az a bajod, hogy nem eszel elég szalonnát!
Néha kicsit túl finom is voltam...de hát ennyire futja sajnos csak a kondiból...kevesebbet kéne a melóhelyen tengődnöm és többet motoroznom
Nyerni nem sikerült,de szerintem nagyon jo kis verseny volt,jo pályával,és tökéletes szervezéssel!Valamelyik hvégén meglátogathatjuk azt a hires völgyet.
A Heineken, a Budweiser és a Guiness sörgyár vezérigazgatói beülnek egy kocsmába.
- A Heineken vezér kér egy Heinekent, a Budweiser vezér egy Budweisert, a Guiness vezér pedig egy csésze teát.
- A Heinekenes megkérdi a Guiness-est:
- De hát hogyhogy teát kértél?
- Mire a Guniess-es: - Ha ti sem isztok sört, akkor én sem kérek....
Finoman,de biztosan!
Kicsit hosszú, de szerintem érdemes végignézni.
Fábry