Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kersnek motoros cowboyokat is...

A magyar számít? Amúgy nem is szeretem az almát (tényleg, csak gyüm.lev-ben szoktam enni)...meg inkább valami lövöldözős vagy motorozós meló érdekelne...

Orulok hogy orulsz annak aminek en orulok, mert te is orulsz neki!

Barki johet, barmikor, csak beszelni kell hozza minimum 2 nyelvet..(en csak makogom, de valahogy felvettek )

Szerintem ha lejar a hitel, eladom vagy addig hasznalom, amig szet nem esik alattam...mivel 2005-os , az meg el fog tartani egy darabig...
Na de hogy az istenbe lehet ilyet csinálni a második képen le vagyok döbbenve az pedig teljesen úgy néz ki mintha fordítva lenne minden.De még mindíg nem tudom felfogni
Jól látod, pont tegnap néztem, biztos úgy fényképezte, hogy felcserélődtek az oldalak...anno valamelyik kinyithatós Samsung telefonnal csináltam onboard videot és fejtetőre állítva, összecsukva szögeltem a motorra, ezért felcserélődtek az irányok...
Elbaszta a képeket és fordítva tette be...nézd meg az elsőn a rendszámot meg a kistraktor feliratait!
Ezt kukkantsátok meg mert nem hiszek a szememnek
Ezen tényleg minden fel van cserélve?Vagy csak én néztem be?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc-331980
9
eleve ruhellem az MSN-t...nincs MSn-em, Iwiw-wem, Facebook-on fent vagok, de meg egy foto sincs a nevem mellet...

Igazi magnyos farkas vagyok, jeeeeee!
Örülök hogy örülsz neki hogy örülök

Akkor hajrá, csak így tovább!
Ha esetleg kell aki segít almát harapdálni, tudod hogy rám számíthatsz

És hosszabb távon ha megmarad akkor sem fogja megérni kint üzemben tartani (hitel lejárta után mondjuk)?
Koszonom, orulok hogy orulsz...

Az eleje nem volt konnyu, de talan most ugy nez ki hogy lassan helyrejonnek a dolgok..

Kint nagyon sokba kerul a regisztracio, bar meg mindig nem annyiba, mint otthon. (kb 600 euro)

Viszont nem tudom meg itt beregisztralni, mert lizinges a motor...
Persze, pont ez a lényege...nem jelentkezel be, de küldi a linkeket...MSN újratelepítés a legtöbb esetben megoldja a problémát! Vezérlőpult---Programok telepítése és eltávolítása és ott öld meg az MSN-t, utána mehet fel az új.
Sziasztok!
Döme mi a bajod az EXCk-kel?
És nem érné meg jobban kint vizsgáztatni? Vagy az teljesen lehetetlen?

Jaja...rohan az idő...mi meg évek óta ugyanott tartunk
Annak azért örülök hogy legalább nektek haladnak a dolgaitok...

Azt mondtak hogy akkor kezdesz el oregedni, amikor gyermeked van...hat ez igaz is...
Tudom!
Ja persze, a hitel.
Ha el akarod adni (ha csakpapíron is) ki kell köhögni egyben a dellát!
Ez kimaradt. . .
Te is..
nem, nem adom el.
Kuldok penzt, most a heten a Mikinek, de csak januarban tudom kihozni, sajnos. Sajat nevemre, levizsgaztatva..megkerdeztem a bankot (lizinges, ugye), csak kernem kell egy hataratlepesi engedelyt, meg a biztositotol egy nemzetkozi zoldkartyat es mar johet is ki!
Nagyon jo kis palyak vannak itt...de szeretnek majd ra egy SM-szettt is, igy dolgozni is tudok jarni vele...jobban ki tudom hasznalni.
Vén vagy. . .
Kihozom!

Szia Dani!

Minden Ok, koszonom szepen...aszonynak most keresunk melot, kisleanyom megy bolcsibe...(te uristen, hogy megy az ido!)
Kivinnéd a saját nevedre eladva?
Vagy Reni nevére?
Itthonra? Vagy kiviszed?

Amúgy szeva! Mi újság zöldországban?
Szia elvtars!

Arra gondoltam hogy ha kesz a vas, eladom, de megis megtartom...

Csak tudni szeretnem hogy mnnyibe kerul a vizsgaztatas