Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BMF-Rejtő

helló
hol tanulsz most?
Tudom Én,hogy mi kell a gyereknek.
Biztassad csak

Amúgy tényleg, egy 2órás rajz(ocska) az lófax és esti fény...
nálam az EC 300 meglepöen jol teljesit, sosincs baja, még blokk vagy a kuplung dekni sem volt megbontva sosem,
igaz hogy csak a boltba járok vele tejért meg kenyérért,

exc 300 van egy jo pár havernak, azokkal sincs kűlönösebb probléma sosem, viszont az áruk majdnem a duplája, amiböl azért elég sokat lehet motorzani.

az elején bennem is volt némi bizonytalanság, de ez a két év nyűstölés meggyözött rola hogy a gizgasz 2t-ék egy nagyon jo és kiforrt konstrukciok, tele vannak egyszerű, de jo megoldásokkal,és egy csomo minőségi alkatrésszel.
Lesz az még durvább is.
Akkor szerintem még nincsen gond...azt hiszem 3 műszakit lehet beragasztani a forgalmiba.
Vááá, ez a műszaki rajz kikészít...2 óra egy házi
AAA... 2005-os a gep, en vagyok a masodik tulaj.
Bár ha betelt a forgalmid,akkor az még néhány ezressel megdrágítja a dolgot....de mivel még hitel van a motoron,nem hiszem,hogy betelt volna.
Nagyon szívesen.
A motorkerékpárok műszakija nem olyan vészesen nagy összeg...és itt teljesen mindegy,hogy mekkora a motor,az összes típusra ez az ár vonatkozik.
Koszonom szepen..
azt hittem, sokkal tobb...lejart a muszakim, par honapja, meg anelkul hataratlepesi engedelyt es nemzetkozi zoldkartyat sem kapnek
Még szerencse,hogy olyan helyen dolgozom ahol van műszaki vizsga és zöldkártya készítés ....bár Én nem azon a részlegen vagyok,de azért megkérdeztem.
Hű de tudja valaki
A műszaki vizsgadíja 8990 ft.
Végülis, ja...

Párezer Ft ha csak sima műszaki kell.
7-8e Ft
..
Na es? megfizetnek, akkor meg nem mindegy?
Otthon is csak bohoc az ember, csak nem fizetik meg...

Szoval...tudja valaki hogy mennyi a vizsgaztatas egy 450-es motorra?
Á, oda nem megyek, összekevernének a bohóccal...
A helyi cirkuszban...

Vagy nalam...

Egyebkent nagyon durva...par evvel ezelott itt a penzszallito kocsikat a katonasag kiserte pancelozott cspatszallitokkal, dzsippekkel, mg helikopterrel...a varos utcai le voltak zrva...mindezt azert, mer az akkori IRA (ma mar CIRA) allandoan kirabolta Oket....
Király, hol kell jelentkezni?
Akcióhős, filmsztár?
Felfogtam de dúrva