Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aloha

Éééééén?!? Olyan finoman mentem hogy csak na...
Akkor ez nem tudom melyik mert sok különbséget nem vettem észre a szarráfikázott FIM-es Mitashoz képest amit két szezonon keresztül (ősztől tavaszig) használtam...
Ahoj Beachkabras! .....
Tegnap jól lefigyeltelek a balcsiparton ahol Aliennel ólákodtatok a hatalmas forgatagban tova-tűnve a sok autó között....(gyógyszer csak gurul és gurul...........).Haha..
Épp arra bringáztunk, vagyis inkább arra is csak ímmel-ámmal, mivel elindultunk Pétfürdőröl és haladtunk : Pét-Papkeszi-Balatonkenese-Siófok-Szántód-Balatonát
úszás(komp)-Tihany(két sör)-Balatonfüred-Balatonalmádi és goooo haza...Fincsi wellnesses rész is volt.
van egy jo kis wellnes völgyem fincsi kis tanösvény, mikor jöttök el eggyet gurulni?
litéri faház bűfétöl öt perc,
na mi a pálya, nyertél te vagy az öcséd,?
Danikám.Ahogy téped annak a szerencsétlen motornak,nem csodálom,hogy kopik.Például nem kellett volna a kamion platon gumit égetni.....
több liter light tej is belefért ,szépen beleburitotta aztán a fejibe huzta és motorkázott hazáig,
És mennyi fért bele? 1kiló cipó meg 1 lityi tej?
van egy elado sisakom ha valakit érdekel, kivehető moshato bélés, karbon-kevlár sisak, xl-61-es méret, 12 ezer.

csakis a nagymamikám járt vele botba tejért kenyérért, aztis csak lightesen.
Dani kétféle gumi van,

van a starpabiro,lofaszt nem kopo,és fogo,

aztán van a kopo, de jol fogo ,

te döntsd el mit akarsz, sokáig legyen jo, vagy fogjon is,

vagy-vagy,
Ebben a hintőpor jellegű fosban egyformán szar mindegyik...másmilyenen meg még nem próbáltam...
Legalább kapaszkodik?
A Conti gumi sajnos nem tűnik túl strapabíró darabnak, a szombat-vasárnap észrevehetően megkezdte a hátsón a bütykök éleit
Az elsőn viszont szinte semmi nyoma a használatnak
Enderek!
Lett egy Acerbis fejidomom eladó, szép fekete színben, terepen kissé előkarcolt kivitelben. "E" betűs lampion van benne, szóval műszakira is megfelelő (látni mondjuk ettől sötétben még nem lehet vele)...5000

Ott a pont..

..de lehet hogy O is olvasse, egyebkent...
Azért átküldöm. . .
Sima elméleti óra...nincs is katalógus, gyakorlat a lényeg...
a hétvégén wellness völgy volt, és tegnap belehalt a csizmám végleg, csajom vitt haza kocsival, kilogott belöle a lábam is, ez verseny közben elég ciki lett volna,

utána bosszubol vissza mentem, és megépitettem az eddigi legnagyobb totrlaszt az árokban,

sthillel,
Aludj csak, majd a tanárnak átküldöm a linket. . .