hellotok
Viki: A képet berakod Paintba
ott Mentés másként (Save as) kijelölöd neki az asztalt pl és akkor felfogja tölteni
Tízből Tízszer sikerült nekem
szio jol 16 letem 300bol 105km tetem meg ugy utols 2 nap mar nem mentem mert labbam nem akkarta so kellemes ma is lett volna valami de szakad az eso no ugy nez ki max 2honapot otthon leszek vegre le rakom a jogsikat es igy lesz idom meglatogatni vegre forumosokat is megismerni
De sajnos jpeg...és pont ezért nem értem,hogy miért nem teszi fel. Már sokszor töltöttem fel képeket,és sosem volt gond.....de ezt valahogy nem akarja.
bográcsom sincs viszont van elektromos grillező cuccom, ha szerzel az erdőben 220 voltot,,
és tudok mosolyogni,
nem tudom mikor mennénk még nem beszéltem le a többiekkel, viszont nekem pont akkor fog valamikor a kiskutyám elleni ugyhogy tutira nem fogok ott aludni ,
pedig tudom hivtál volna a sátradba hogy aludjak ott veled meg a barátnöddel,,
Nem magamról akarok sexi képeket feltenni...hanem a hétvégi motorozáshoz hoznám meg a kedvedet egy képpel.
Szombaton hány óra körül jöttök? Jah,és nincs véletlenül bográcsod meg állványod?
Andris veled vagyunk majd kűldünk narancsot meg banánt a börtönbe,
te,,, te , pernahajder,
én a mult héten jártam ugy hogy a tűzépen a rakodo ember rámszolt ahogy a cementet pakoltam a kocsiba hogy lejárt ám a műszakim,
négynapos ünnep elött délután háromkor, telefon havernak mondta menjek oda most gyorsan megcsinálja ,utközben megnéztem a zőldkártya is le volt járva másfél honapja,,
még jo hogy nem egy rendőr vette észre,
ezért mennyi bűntit adnának az irek,, másfél év börtön egy gay cellában,?
tnyleg, eskuszom ugyanilyen!
Komolyan: autosboltba (tunning), kapsz ilyen racsot, de nem olcso....
vagyogatok, koszonom szepen...megyek oktoberben birosagi targyalasta...azert, mert nem volt biztositas a kocsimon 1 napig...komolyan mondom, nem normalisak ezek az irek....vagy kibaszott sok idejuk van....
Allitolag itt ugy megy a targyalas, mint az USA-ban...futoszallag-szeruen..ez azt jelenti hogy van egy terem, sorban allnak az emberek es egymas utan hivjak oket....ismerosom multkor volt, allitolag bank-automata rablo is volt kozottuk...O meg otthon felejtette a jogsijat egy kozuti ellenorzes alkalmaval...
Viki: A képet berakod Paintba
ott Mentés másként (Save as) kijelölöd neki az asztalt pl és akkor felfogja tölteni
Tízből Tízszer sikerült nekem
Jó lesz már,ha végre hazajössz.
Átkonvertálod és kész.
Grillcucc lesz....igaz csak estére ér oda.
Ohhh,szóval nem alszol ott. Mondjuk a kutya miatt megértem. És vasárnap is lejöttök?
bográcsom sincs viszont van elektromos grillező cuccom, ha szerzel az erdőben 220 voltot,,
és tudok mosolyogni,
nem tudom mikor mennénk még nem beszéltem le a többiekkel, viszont nekem pont akkor fog valamikor a kiskutyám elleni ugyhogy tutira nem fogok ott aludni ,
pedig tudom hivtál volna a sátradba hogy aludjak ott veled meg a barátnöddel,,
Szombaton hány óra körül jöttök? Jah,és nincs véletlenül bográcsod meg állványod?
Elküldenéd e-mailben a tel.számodat? Mert szombaton ha eltévednél,akkor legalább tudnál minket hívni.
te,,, te , pernahajder,
én a mult héten jártam ugy hogy a tűzépen a rakodo ember rámszolt ahogy a cementet pakoltam a kocsiba hogy lejárt ám a műszakim,
négynapos ünnep elött délután háromkor, telefon havernak mondta menjek oda most gyorsan megcsinálja ,utközben megnéztem a zőldkártya is le volt járva másfél honapja,,
még jo hogy nem egy rendőr vette észre,
ezért mennyi bűntit adnának az irek,, másfél év börtön egy gay cellában,?
Komolyan: autosboltba (tunning), kapsz ilyen racsot, de nem olcso....
vagyogatok, koszonom szepen...megyek oktoberben birosagi targyalasta...azert, mert nem volt biztositas a kocsimon 1 napig...komolyan mondom, nem normalisak ezek az irek....vagy kibaszott sok idejuk van....
Allitolag itt ugy megy a targyalas, mint az USA-ban...futoszallag-szeruen..ez azt jelenti hogy van egy terem, sorban allnak az emberek es egymas utan hivjak oket....ismerosom multkor volt, allitolag bank-automata rablo is volt kozottuk...O meg otthon felejtette a jogsijat egy kozuti ellenorzes alkalmaval...
Amúgy: