Akkor talán én sosem tudtam motorozni.. Amúgy én spec. sokkal jobban élvezem, mint pl. akár egy 125-ös alátétesdobozzal motorozni uccán.. Plusz robogóval kell tudni lendületesen motorozni, nem 1 ezressel... 1kerekezni is.. Persze nekem sem a motorozás csúcsa, de nem is a legalja.. Uff.. Vagyis off...
monoron voltunk és amikor pakoltunk,valahogy elkeveredett és ott hagytam.szokták arra kis cigók vizslatni a terepet,az így otthagyott cuccok miatt..meg a tó miatt..gondolom én...aztán nem is lett meg sajna
kűűgyed csak,várom
mondom ha csak a tiz százalékát elcsalod, az 19,4 csajt jelent, azt a 0,4-et nyugodtan hagyd otthon a többiek meg hozzanak fűrdőruhát, ha esik szabadtéri strandolást rendezűnk,
én ugy csináltam meg hogy találtam itthon egy dt 125-ös alaplapot arrol leszedtem a vastag világitás tekercset, aminek a felfogatása, és a vasmag pont olyan ivű volt, a tekercsböl kellet letekerni egy kicsit hogy elférjen, utána ujbol beöntöttem kétkomponensű gyantával és annyi,,
nem volt fesszabályzo sem, ezért gázfűggő volt a dolog, a lényeg hogy max gázon se égesse ki az égöt, mondjuk nagy fényre ne számits, de legalább nem vakon mész vele tök sötétben,
Vicky , most néztem meg hogy neked annyi szuper jo barátnőd van mint égen a csillag, pontosabban a csajos ismerőseid a 20 és 40 közöttiek 194-en vannak,
remélem hogy legalább a tiz százalékukat elcsalod holnapra,
nyugodtan hivhatod a férjezetteket is engem nem zavar, sőt,
ha gondolod szivesen kűldök kűlönbuszt, ha nem tudnak mivel eljönni,,
Azért a memóriád látom rendben van... Amúgy önismereti tesztnek egész jó eza robogójáratás éjszaka.. Sűrű 1másutánban törnek fel a hangulatváltozások, mint pl. egész jó esti program, majd hol álljak meg felgyújtani, a legvégén pedig melyik lámpavasra akasszam magam...
dehogy kell nekem dt
kűűgyed csak,várom
takaritást mosást fözést-vasalást vállalok,
én ugy csináltam meg hogy találtam itthon egy dt 125-ös alaplapot arrol leszedtem a vastag világitás tekercset, aminek a felfogatása, és a vasmag pont olyan ivű volt, a tekercsböl kellet letekerni egy kicsit hogy elférjen, utána ujbol beöntöttem kétkomponensű gyantával és annyi,,
nem volt fesszabályzo sem, ezért gázfűggő volt a dolog, a lényeg hogy max gázon se égesse ki az égöt, mondjuk nagy fényre ne számits, de legalább nem vakon mész vele tök sötétben,
Elvileg lesznek lányok is ...majd kiderül kit mennyire riasztanak el az időjárási körülmények.
remélem hogy legalább a tiz százalékukat elcsalod holnapra,
nyugodtan hivhatod a férjezetteket is engem nem zavar, sőt,
ha gondolod szivesen kűldök kűlönbuszt, ha nem tudnak mivel eljönni,,
éljen a magyarok szövetsége,
Azért a memóriád látom rendben van... Amúgy önismereti tesztnek egész jó eza robogójáratás éjszaka.. Sűrű 1másutánban törnek fel a hangulatváltozások, mint pl. egész jó esti program, majd hol álljak meg felgyújtani, a legvégén pedig melyik lámpavasra akasszam magam...
Szépnapot Gasosok...