Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere kedves Pestre
Akkor megnyugodtam.
Nem húztad be eléggé...nekem egyszer annyira sikerült hogy a főnököm nagyon udvariasan (mondjuk általában is olyan de akkor külünösen az volt) kérte hogy menjek már be és beszéljük meg a dolgot
Mondjuk utána nem is rajta múlt hogy nem sokáig maradhatott meg abban a formában a munkánk ahogy akkor kitaláltuk
lehet,hogy jószívű vagyok,de leginkább a pénzre van szükségem. nem tehetem meg,hogy akár 1 napot se dolgozzak.

Mindegy...Én ezt a témát itt befejeztem...folytatom tovább a melót.
egy percig se sajnáld, én sem sajnálom,

én szeretek egyedül menni, jo dolog az,
hidd el látják hogy tul jo szivű vagy, és ezért ki is használnak,
nekem is az van de nem baj ,mosoly mindig azt szeretik benne
sajnálom.
ez van,,

akivel jo menni az vagy sérűlt, vagy a lovaival van folyton elfoglalva, vagy minden hétvégén romcsiban nyomja, szoval ha jot akarok menni hiszti és nyavalygás nélkűl akkor marad az egyedűl menet,
Hidd el,hogy behúztam...régen ennél sokkal többet melóztam...aztán szépen leépítettem Őket...de a hó elejével nem tudok mit kezdeni.
Miért basszak ki 60 másik emberrel,akik alig várják azt a kevés,az éhenhaláshoz éppen elegendő fizetésüket?
Te nem látsz bele az itteni dolgokba,márpedig ez baromira nem olyan egyszerű dolog,mint amilyennek Neked tűnik.
Mondjuk ez igaz...be kell húzni a féket kicsit, hogy vegyenek vissza az arcból...
Szegénykém
hidd el azért csináltatják meg veled mert látják hogy ugyis megcsinálnád,, lofasz a seggűkbe,
Semmi.
De itt a környékem most sehol sem hirdetnek állásokat.
A semmi közül meg nehéz válogatni.
Milyen dedós bandával mentél tegnap motorozni?
motort hozzál, gurulunk eggyet,
Az tök jó
És sehonnan semmi válasz?
ne is mond szeretek lovagolni, nyihahahah,,
a farönköket is szeretem,
hétvégén megnagyobbitottuk a homokbányás pályát bedöntötten pár gagyi fenyőfát ,erre jött a nyafogos endurosoktol a hiszti hogy nem jo, meg ki kell szedni mert nem lehet végig veretni az erdei egyenest,
dehogy fizetnek meg! ingyen túlórázom. viszont,ha nem túlórázom,akkor a dolgozóinkkal cseszek ki,mert nem kapnak fizetést.
tudom,én egy barom vagyok...de nincs másik munkalehetőségem.
Viktória von Sztahanov...megfizetnek téged ezért, tündérbogár
akarattya
igen ...már reggel 7 óra óta melózom. aztán holnap reggel megint megyek,és megint hozom haza a melót és folytatom tovább itthon.
A helyszín legyen az A,és attól néhány száz méterre van csak a farönkös B helyszín.
De akkor jöttök?
Amúgy tegnap mikor megláttam a farönköket,egyből te jutottál eszembe...sejtettem,hogy azonnal meglovagolnád a rönköket.