Nem húztad be eléggé...nekem egyszer annyira sikerült hogy a főnököm nagyon udvariasan (mondjuk általában is olyan de akkor külünösen az volt) kérte hogy menjek már be és beszéljük meg a dolgot
Mondjuk utána nem is rajta múlt hogy nem sokáig maradhatott meg abban a formában a munkánk ahogy akkor kitaláltuk
akivel jo menni az vagy sérűlt, vagy a lovaival van folyton elfoglalva, vagy minden hétvégén romcsiban nyomja, szoval ha jot akarok menni hiszti és nyavalygás nélkűl akkor marad az egyedűl menet,
Miért basszak ki 60 másik emberrel,akik alig várják azt a kevés,az éhenhaláshoz éppen elegendő fizetésüket?
Te nem látsz bele az itteni dolgokba,márpedig ez baromira nem olyan egyszerű dolog,mint amilyennek Neked tűnik.
ne is mond szeretek lovagolni, nyihahahah,,
a farönköket is szeretem,
hétvégén megnagyobbitottuk a homokbányás pályát bedöntötten pár gagyi fenyőfát ,erre jött a nyafogos endurosoktol a hiszti hogy nem jo, meg ki kell szedni mert nem lehet végig veretni az erdei egyenest,
dehogy fizetnek meg! ingyen túlórázom. viszont,ha nem túlórázom,akkor a dolgozóinkkal cseszek ki,mert nem kapnak fizetést.
tudom,én egy barom vagyok...de nincs másik munkalehetőségem.
A helyszín legyen az A,és attól néhány száz méterre van csak a farönkös B helyszín.
De akkor jöttök?
Amúgy tegnap mikor megláttam a farönköket,egyből te jutottál eszembe...sejtettem,hogy azonnal meglovagolnád a rönköket.
Mondjuk utána nem is rajta múlt hogy nem sokáig maradhatott meg abban a formában a munkánk ahogy akkor kitaláltuk
Mindegy...Én ezt a témát itt befejeztem...folytatom tovább a melót.
én szeretek egyedül menni, jo dolog az,
akivel jo menni az vagy sérűlt, vagy a lovaival van folyton elfoglalva, vagy minden hétvégén romcsiban nyomja, szoval ha jot akarok menni hiszti és nyavalygás nélkűl akkor marad az egyedűl menet,
Te nem látsz bele az itteni dolgokba,márpedig ez baromira nem olyan egyszerű dolog,mint amilyennek Neked tűnik.
De itt a környékem most sehol sem hirdetnek állásokat.
A semmi közül meg nehéz válogatni.
És sehonnan semmi válasz?
a farönköket is szeretem,
hétvégén megnagyobbitottuk a homokbányás pályát bedöntötten pár gagyi fenyőfát ,erre jött a nyafogos endurosoktol a hiszti hogy nem jo, meg ki kell szedni mert nem lehet végig veretni az erdei egyenest,
tudom,én egy barom vagyok...de nincs másik munkalehetőségem.
De akkor jöttök?
Amúgy tegnap mikor megláttam a farönköket,egyből te jutottál eszembe...sejtettem,hogy azonnal meglovagolnád a rönköket.