Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őőőő,hát még semmit sem tudok ....szerintem pénteken mikor már minden letisztázódik,fel foglak hívni,jó?
ha elég korán jössz és olyannal aki versenyzik akkor semennyi,
Én szeretnék ott lenni...min. legalább 1 nap.
Még nem tudom,hogy hogyan lesz a dolog,de péntekig minden kiderül.
Mennyi lesz most a belépő?
csak szolok a hétvégén banzajjjj,,
Bakonynána 1.
Bakonynána 2.
dél van tehét ebédelek.jo étvágyat nekem
Re GG elt!
na,11 van. lassacskán indulnék akkor...valahogy vissza kell szereznem a nőt gyurika most tényleg szerelmes
Gyurika egy jo tanács, vagy megfogadod, vagy nem,

soha ne kepessz egy nő után, annál rosszabb,
naja,de a másikkal csak egy csók volt...áh na mindegy.valahogy csak visszaszerzem..nem hagyom annyiban.kell.
beestél a két pad közé a földre, van ilyen,

férfi dolog,
kisasszony, az ágyam bármikor az ön rendelkezésére áll,
csáá,
na lépnem kell...csácsumi csőtészta
mert rükvercelek.......mondtam hogy ez hipervadvíz.....nincs még magyarországon....tehát nem érthettek még hozzá
hívlak mindenképp.....max 11 kor már tudjuk...mi a zsír..
most viszont önkormányzathoz beszaladok...majd re
csak szolok zéé hogy forditva fogod az evezöt,
majd mindjárt visszaszólok, hogy ott lesz egy egy óratájt az ember meg a cuccod.....ha nem akkor én már utána tudok menni .....
az már kiderült
mikor derül hogy menjek e? csak úgy saccper. és akkor holnap le is tudnám dobni neked...
romániába a Csernára, tavasszal mikor árad,

van egy jopár hely rajta amitöl elakad a lélegzet is, és csak zuhanol belefele,
ez a hipervadvízi
jólvan jólvan.csak rájött a nő hogy mászkáltam más felé néha aztán kiverte a balhét és kidobott..aztán most teperni kell,mert rájöttem hogy kell nekem de már lehet lecsúsztam róla
hova jártatok vadvizizni ?
igen

de valószínű te is mész ha én nem bírok ma időben odaérni most beszéltem meg veled mobilon
Próbáltam minél jobban rászorítani a fülemre a párnát,hogy ne halljam a dörgést ...de nem sikerült,úgyhogy ma beszámíthatatlan vagyok .....adjatok egy ágyat ....aludni akarok!